- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #7.241
Ben daha başlamadım, keyifle okuyacağımıza eminim.![]()
Öyküler var içinde, çok sakin ama çok güzel
KEyifli okumalar fıstık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha başlamadım, keyifle okuyacağımıza eminim.![]()
Allah kolaylık versin. Bende aynı telaşlar içindeyim. Kendini rahat bırakmadıkça olmuyor bu işler. Herkes öle diyor bak. Elbet o gün gelecek geçecek her şey bir şekilde hallolacak bunaltıp strese girmenin faydası yok. İnş kolaylıkla geçer gider sizin için bu süreç.Tesekkur ederim kizlar. Biraz daha sukunete davet ettim kendimi en kotu yer yataginda yatariz))) insan bazen aksiliklere konsantre olup kendi kendini doldurusa getiriyor sanirim . Iyi ki varsiniz. Iyi ki burayi bulmusum.
Topigi bu konuyla mesgul ettigim icin de herkesden ozur dilerim. Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.
Var da yukleyemedim hata verip duruyorKitabın fotosu var mı donukpudra merak ettim de :))
Öyküler var içinde, çok sakin ama çok güzel
KEyifli okumalar fıstık![]()
Süper en sevdiğim, elindeki kitabı biraz daha okuyayım da bir öyküye başlayayım hemen. Sağ ol kuzum.![]()

Merhaba
Sapiens
Sayfa 57
Yarın 3. kitabı bitiremezsem mart ayını sıfır kitapla kapatmış olacağım.
çok ortak noktamız var bebek1q84 3. kitaba geçtim.Yarın 3. kitabı bitiremezsem mart ayını sıfır kitapla kapatmış olacağım.
![]()
Sevmiştim. İkincisini de okuyacağım inşallah. Keyifli okumalar.
Mobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum.@Ruhimucerret
Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))
Amin. çok teşekkür ederim :)Canım sana hayırlı olsun diyemedim sanırım.
Allah tamamına erdirsin:)