• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tesekkur ederim kizlar. Biraz daha sukunete davet ettim kendimi en kotu yer yataginda yatariz :KK66:))) insan bazen aksiliklere konsantre olup kendi kendini doldurusa getiriyor sanirim . Iyi ki varsiniz. Iyi ki burayi bulmusum.
Topigi bu konuyla mesgul ettigim icin de herkesden ozur dilerim. Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.
Allah kolaylık versin. Bende aynı telaşlar içindeyim. Kendini rahat bırakmadıkça olmuyor bu işler. Herkes öle diyor bak. Elbet o gün gelecek geçecek her şey bir şekilde hallolacak bunaltıp strese girmenin faydası yok. İnş kolaylıkla geçer gider sizin için bu süreç.

Merhaba
Yaşar Kemal Yolda bitti
Kısa öykülerden oluşan bi kitaptı
Hepsi çok içe dokunan öykülerdi
Özellikle Beyaz Pantolon ve Yeşil Kertenkele beni benden aldı:cry:

Marquez- Bir Kaçırılma Öyküsü'ne başlayacağım
En beğendiğim yabancı yazarlardandır, bakalım pablo escobar ı nasıl anlatmış:kahve:

1q84 3. kitaba geçtim. :halay: Yarın 3. kitabı bitiremezsem mart ayını sıfır kitapla kapatmış olacağım.:sinirli:

Mobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum. :kızgın:@Ruhimucerret Skosnob Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))

Bizim düğün tarihi belli olduktan donra ilk iş balayını ondan sonra da beyaz eşyaları aldık.Düğüne 1 aydan az vardı adam beyaz eşyalar yok dedi.Bir iki hafta da öyle bekletti.Derken kavga dövüş paramızı geri aldık ama sonra o paraya beyaz eşya bulamadık:)Doğal olarak ev yerleşemedi falan.Evlendiğimizde halılarımız yoktu:)))1 buçuk yıl oldu hala eksikler var:)Bunlar için stres yapma.Sen ne kadar rahat olursan o kadar keyif alırsın.Her şeyi geçtim bugünlerin bir daha geri gelmeyecek.

Iyi aksamlar kizlar
Ayse kulin -bir yokmus bir varmis kitabi bitti.kesinlikle tavsiye ederim .
Bir varmis bir yokmus kitabinda anlattigi kisa kisa hayat hikayelerinden esinlenerek yazmis bu kitabi .cok guzel ...
Bildirim sayfasina ayrica yazmiyorum cunku iki kitabi birarada basilmis.

Sanirim ayse kulin-gece seslerine baslayacagim ...
Herkese huzurlu geceler

Back
X