• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydın. Okuma tembeliniz geldi :işsiz:
Algernon'a Çiçekler'den o kadar etkilendim ki dün, Gölge Şehir'e işyerinde başlamak içimden gelmedi. Akşam evde de birazcık okuyabildim, yani sadece 48 sayfacık :oops:
Sevgili okuma arkadaşım __giz__ __giz__ bitirdin mi kitabı doğru söyle :110: Uçtun dimi önden önden, beni çok gerilerde bıraktın dimi :110:

Romeo ve Juliet bitti. Hangi dilde olursa olsun bu satırların az-çok herkesi etkileyeceğine eminim :cry:

Üniversitede bu kitabı işlerken ağlamamak için kendimi sıkardım :oops::oops::oops::oops:

bir de alıntı bırakayım...

"Yarayla alay eder, yaralanmamış olan."

"He jests at scars that never felt a wound."

:KK68:

sen aydınlatırsın geceyi filminde ali atay okuyordu, her gidi :KK37: çok severim ben de

kızlar listeyi yaparken gözden kaçırdığım bir kaç detay olmuş onları düzeltmeden önce üçüncülüğü paylaşan P PembePaltolu arkadaşımızı dereceye sokmayı unutmuşum:) kusura bakma lütfen dikkatimi çekmemiş:)

P PembePaltolu i huzurlarınızda mart ayının üçüncülüğü paylaşan kişisi ilan ediyorum:) ve tbrik ediyorum:):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Resmen yıllar sonra dereceye girmiş oldum çok teşekkür ederimm:KK37::KK36::KK36:

Son düzenleme:
Herkese günaydın. Okuma tembeliniz geldi :işsiz:
Algernon'a Çiçekler'den o kadar etkilendim ki dün, Gölge Şehir'e işyerinde başlamak içimden gelmedi. Akşam evde de birazcık okuyabildim, yani sadece 48 sayfacık :oops:
Sevgili okuma arkadaşım __giz__ __giz__ bitirdin mi kitabı doğru söyle :110: Uçtun dimi önden önden, beni çok gerilerde bıraktın dimi :110:

Yok kuzum bitirmedim daha, son 150 sayfa. Gün içerisinde okumaya çalışacağım. Temizlik de yapmam gerek. :110:

Rastlantı-Nazlı Ozan

Çerezlik bir kitap okumak istedim. Romantik-komedi tarzı kolay okunabilen bir kitap. Sayfa 62 deyim :KK49:

Back
X