• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar. Mayıs bana ağır geldi sabahtan beri tembellik yapıyorum :KK12:

Şimdi kalktım ve Blood and Salt'a başlayacağım. Kan ve Tuz adıyla yanlış hatırlamıyorsam Yabancı Yayınlarından çıkmıştı.

Yaşasın korku-gerilim kitapları :KK53:

Mayıs ayı demedik mi? Yanlış mı hatırlıyorum? Zaten 10 günü bulur bitirmem. Ay bilemedim ben başladım ama.
Aynı anda başlarız diye düşünmüştüm ama sen bayağı ilerledin bile neyse biz arkandan geliriz :)
Bu arada 15 sayfa kadar okudum. Güzel bir girişi var.

Günaydın kızlar
@ispanakliborek çok geçmiş olsun canım
loliss loliss inşallah kitabı almamılsındır, kitapyurdu hala geri istemedi kitabı uslu uslu sana gelmeyi bekliyor kitap
en sevdiğim misafir :KK200::KK45:

cnm ben burayı yeni keşfettim. zaman carkina tesadüf eseri başladım. soyleki gölge yükseliyor kitabını aldım ama büyük bir seri olduğunu sonra farkettim. ben de okuyunca iyi okurum hani.bir arkadasa dedim gel başlayalım diye. o kabul etmedi ama fantastik kurgunun en iyi serisi diyenler falan var.okuyacaksam en iyisini okuyayim dedim.ki kitaplar da pahalı aslında. şimdi 8.cilde kadar aldım 400 tl vermisimdir. okuyorum. her şeye rağmen. iyi gidiyor.sana da tavsiye ederim ama madem bebek bekliyorsunuz bugunlerini iyi gecirmen tavsiyesiyle bu ağır seriyi ertele derim. ama ben basladigima hiç pişman değilim. insanı başka dünyalara götürdüğü gibi bambaşka ufuklar hayal ettiriyor. hayal dünyası bir yerde ama her şey hayalle başlar bence..
Bir ara set halinde satılıyordu o şekilde tekrar satışa çıkarsa alıp kenara koyacağım okumak için. Yoksa kitapların sırası temini derken bu kadar uzun bir seriyi okumak çok zahmetli iş.

Bu arada sadece bebek beklemiyorum ayrıca 1 yaşına haftaya girecek olan bir de kızım var. İstesem.de bu 5 yıl içinde tadına vararak bu kadar uzun bir seriyi okuyamam.

Bugün yarım kalan Aslı Erdoğan-Mucizevi Mandarin kitabını bitirdim. Derin ve içsel bir kitap. Aslı Erdoğan'ın kalemi çok övülüyor, diğer kitaplarına da bir göz atacağım.

Şimdi Mary Ann Shaffer-Edebiyat ve Patates Turtası Derneği kitabına başlıyorum. Küçücük bir sahaftan üç liraya almıştım. İçimi ısıtacak bir kitaba benziyor, bakalım.. :)

günaydınlarrrrr
bir tatil dönüşü klasiği olarak sanırım yine sistit oldum :deli:
denize girdim de ayıptır söylemesi :KK53: ama çok soğuk değildi bence
neyse bol su içeyim akşam da doktorcuumu bi ziyaret edeyim

tatilde çok okuyamadım sadece Mürebbiye'yi bitirdim
Dün de Beyaz Gemi'ye minicik bir giriş yaptım
herkese iyi günler dilerim

Back
X