kıyafet çokluğu..

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
evet kızlar biliyorum bu da dert mi diyecek olanlarınız olabilir. ancak şuan benim için bir sorun teşkil ediyor.
havalar malum ısınmaya başladı ve ben de ince giyilebilecek şeyler bakıyordum kıyafetlerim arasından. ancak aralarında resmen kayboldum.
yazlık ve kışlıklar ayrı ama o kadar kıyafetim var ki. herşeyi zaten çıkaramam dolaba asla sığmaz sonuçta kalınları kaldırıyım dedim ama yinede bir sürü hunçlarla kıyafetim var,sanırım toplamda 7-8 hunç kıyafetim var. hiçbiri de çok pahalı değil ama hepsi gönlüme göre. yani 5 liraya bile birsürü şey var. sadece güzel kullandığım için yıllarca elimdeler.diyeceksiniz ki verin birilerine. ama hiçbirine kıyamıyorum ve hepsi sevdiğim kıyafetler ve hepsi üzerime göre. birçoğunu şuan almaya kalksam bile beğenip yine alacağım şeyler yani beğenmediğim şeyler değil. o yüzden bu durumda ruhum da çok sıkılıyor aslında. boğuldum kıyafetler arasında resmen.
sizler ne yapıyorsunuz bu kıyafet konusunda? kıyafetiniz çok mu, yoksa aldıkça atar ya da verir misiniz? fikirlerinizi bekliyorum kızlar. belki bu boğulmadan kurtulurum

En katlanamadığım şeydir evi tıka basa kıyafet doldurmak. Eğer bir sezon giymediysem yolcudur o kıyafet. Hem ne kadar çok kıyafete ihtiyacı olabilir ki bir insanın? Bir tane olsun kaliteli olsun kafasındayım ben. Onlarcası gereksiz. Kullanmadığı şeyleri saklayan insanların psikolojik rahatsızlıkları olduğunu okumuştum bir yerlerde. Hepsini kullanıyorum demeyin, zira pek mümkün değil.

Kıyafete düşkün değilim. Yakışacağını düşündüklerimi uygun kişilere hediye ederim. Bir kısmını hayır için veririm. Marifet beğendiğini verebilmektir. izinki kıyafet çokluğundan çok bahar bunalımı olabilir mi?

Toplayın hepsini bir çantada kıyamıyorsanız kenarda kösede dursunlar
zaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam

Ay ne güzel dertmiş bu ya herkes böyle şeylere boğulsa keşke.
Allah başka dert vermesin.
Ben tam biriktiriciyimdir hiç atmam da vermem de hepsini kaldırırım.
Evim de küçük vakumlu hurçlardan aldım çok rahat oluyor.
Tek sorun çıkarınca ütülemek lazım baya kırışıyor.

zaten öyle yapıyorum hunçlara koyuyorum. ancak onları görünce kenarda boğulma geliyor içime. acaba diyorum bir ben miyim böyle bu kadar kıyafet barındıran evinde. o yüzden sizlerin ne kadar kıyafeti var nasıl kullanırsızın onları öğrenmek istedim. yoksa birine vermeyi de düşünüyorum. ama seve seve vermiş olcam
Birine verin o zaman.Bizde de cok dolap var diye sığıyor ama giymediklerimizide veriyoruz

aynı aynı gıysılerle sizi görmekten sıkılmıştır herkes zaten, verin birine etrafınızın gözlerinede değişiklik olsun, alan kişilerde faydalansın..

Bence muhakkak gözden çıkarılcak şeyler vardır mesela aynı modelden olanlardan birini seçin diğerleirni birine verin sonuçta hepsini giyiyosanız sorun yapmayın işinize yarıyo olur giymiyosanızda ayıklama yapın kıyın tekrar alırsınız zaten

En katlanamadığım şeydir evi tıka basa kıyafet doldurmak. Eğer bir sezon giymediysem yolcudur o kıyafet. Hem ne kadar çok kıyafete ihtiyacı olabilir ki bir insanın? Bir tane olsun kaliteli olsun kafasındayım ben. Onlarcası gereksiz. Kullanmadığı şeyleri saklayan insanların psikolojik rahatsızlıkları olduğunu okumuştum bir yerlerde. Hepsini kullanıyorum demeyin, zira pek mümkün değil.
evet hepsini kullanamıyorum. haklısın bu kadar kıyafet inan insanı boğuyor bugün bunu anladım. çünkü onları muhafaza etmek ve temiz tutmak da ayrı bir dert. sana katılıyorum. bu kenara koyma hastalığı olabilir bendeki zaten normal mi diye o yüzden konu açma gereği duydum

Şimdi burda sorun şu oluyor ki hepsini çıkarıp giyemiyorsunuz

Hatta ben bazen unutuyorum veriyim deyince de kıyamıyorum

13 yıllık pantolon 15 yıllık hırkam var giydiğim

Eşyalarımdan ayrılamıyorum yenisini alsam da eskiden de ayrılamadan yaşamaya çalışıyoruz

ee ne diyelim yani,kullanmadıklarınızı,ihtiyacı olanlara verin diyeceğim,ama kıyamayacaksınız gibi geliyor.bana sorarsanız.her sezon başında dolap temizliği yaparım.kendimin,oğlumun ve eşimin kıyafetlerini birilerine verir,kuş gibi hafiflerim.

Benim hiç çok kıyafetim olmadı çünkü en nefret ettiğim şeydir kıyafet alışverişi.
5-10 parça kıyafetimi evir çevir giyerim.
Bana da laf sokanlar oluyor şık giyinmediğim için ama ben böyle rahatım. Üstelik masrafsızım ne takı severim ne kıyafet, daha ne olsun:KK12:

X