Çocuk Hastalıkları kız çocuğunun jenital bölgesinde tortu gibi birikinti oluyor mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayl@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
382
2
Arkadaşlar,
Küçük kızımın genital bölgesinde birkaç günde bir bir miktar birikinti oluşuyor. İdrar testleri filan temiz ama... :1shok:Siz benzerini yaşadınız mı, ne yapılmalı? Cevaplarınızı bekliyorum lütfen.
 
arkadsım benm kızmda 7,5aylık bende farkettim onu oluyo.doktoruna söledim.genital bölgeyi kesinlikle ii temizle.ordan mikrop kapar dedi.normalmiş o birikinti olurmuş yani.pamugu ıslatıp temizkle dedi.malum zardan korkuyo insan dedim.korkma temiz tut dedi.yıkamak çözüm bence ama pamugu ıslatıp bolca silcanım.
 
benim kızım dogdugunda resmen adet gördü akıntı 3 hafta filan sürdü doktor kız cocuklarında anneden gecen hormonlar yüzünden olur dedi ama ben cok korkmustum belki oda öyle bir seydir bence korkma geciyor cünki
 
Benım kızımda da olmusdu.Ilk once cok korktum cunkı ılk oldugunda 4 gunlukdu daha.Doktoru ewe geldıgınde gosterdım kız cocuklarında bunun normal oldugunu genıtal bolgenın gelısımı sırasındada zaman zaman olusacagını temızlıgıne dıkkat etmemı soyledı.yaklasık ucuncu ayında gectı..
 
aylacım telaşlanma benim kızımdada olmuştu ama korkulacak bir şey değil.bak test sonuçlarıda iyi çıkmış senin yapacağın tek şey bezini her açtığında yukardan aşagıya doğru tertemiz silmendir.zamanla geçecektir buna inan.
 
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım. Tek sıkıntım sanırım sizinkiler hep bebek ya da bebekten olmuş bunlar, benim kızım 4 yaşında. Cinsel gelişimin tam da etkileneceği bir dönem, o yüzden çok sıkıldım. Tekrar tşk ederim.
 
Arkadaşlar,
Küçük kızımın genital bölgesinde birkaç günde bir bir miktar birikinti oluşuyor. İdrar testleri filan temiz ama... :1shok:Siz benzerini yaşadınız mı, ne yapılmalı? Cevaplarınızı bekliyorum lütfen.

Doktor bu yaşlardaki çocuklarda da son derece doğal olarak vücudun ürettiği zararsız bir salgı olduğunu söyledi.Yani kız çocuğu anneleri, çocuğunuzda bunu görüyor olmanız normalmiş, bilginize, benim gibi telaşlanmayın farkettiğinizde:)
 
X