Bebek İkinci El Kız çocuk düğünlük kıyafet arıyorum

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
34
Herkese merhaba.. Ara ara kafamı uzatıp kaçtığım bi yer oldu artık burası :KK43: çok detaylı bakıp inceleyemiyorum eskisi gibi.. Hatta elimde çok güzel şeyler var kızımın küçülenlerini ama foto çekip koymak bile çok zor benim için.. O yüzden sizlerden ricam, elinde 1,5- 2 yaş abiye kıyafeti olanlar foto gönderebilirse çok sevinirim. Herkese iyi alışverişler..

Bolerosu ile 2 parça çok şık bi elbise 2 yaş

Eklentiler

• 20150117_225422.jpg
    20150117_225422.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 183
39p1D4.jpg
6Zyl2W.jpg

merhaba kızıma çok az giydirdiğim bir gelinlik 3 yaşa kdar giydirilebilir arka bel kısmı lastikli olduğu için hiçbir sorun olmaz hiçbir lekesi falan yok .iyi günlerde giysin diye 7 tl ye satıyorum .

Slm küçükyürek.. Fiyatta bi yanlışlık mı oldu? :) şaka gibi :)))) benim kızımın boyu 77 cm.. Çocuğun ayağına dolanır mı? Boyunu ölçme imkanın varsa çok sevinirim..

yooo fiyatta şaka yok kızımın işine yaramayan yeni bir giyim için çok ücret isteyip ne yapacağım o ücreti benim amacım dostluk anneyiz hepimizin birbirini az çok anlaması gerek bunu düşünüyorum ve bu yüzden ucuza verme peşindeyim hemen ölçeyim boyunu bir dk sonra eklerim boy ve belini.

merhaba boy 65 cm bel lastikli olunca 37 cm e kadar esneme payı var.karar sizin nasıl isterseniz öyle yapalım.

Düşüncenizi ayakta alkışlıyorum.. Kesinlikle çok haklısınız fiyat konusunda.. Yalnız sanırım bu gelinlik benim kızıma büyük gelecek. Çok zorlanır diye düşünüyorum. Bize şu anda 1 yaş kıyafetleri bile büyük olduğu oluyo.. Bide kıyafetle sıkıntı çeksin istemiyorum. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza.. Sevgiler,,

nasıl isterseniz lastikli beli olduğu için 3 yaşa kadar olur sizden haber bekliyordum çünkü aynı şehirden almak isteyen bir bayan oldu kime kısmetse ona gitmesini istemiştim teşekkürler haber verdiğiniz için ne demek her zaman yardım ederim elimde giyim varsa.2-3 yaşa kadar herşey var düşünürseniz konuma beklerim.iyi geceler.

X