Kız kardeşim

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.637
12.691
Bilenler bilir benim bir kızkardeşim var babalarımız bir ama annelerimiz farklı kendisi boşandı ama boşanmasını gerektirecek birşey yoktu ne olduysa kendi fevri davranışları yalandan öfke nöbetleri sibir krizleri vs sonucu oldu yinede adam boşanırken bunu mağdur etmedi kardeşimin şuan kirada bir evi arabası ve 1.200 tl geliri var çalışmıyor babaannemle kalıyor birde kızı var anaokuluna gidiyor zavallı ama kardeşimin annelikten anladığı bağırmak çağırmak korkutup sindirmek şimdi çocukda inanılmaz problemli
Rabbim yukarda şahittir ki ona her zaman destek oldum ama bana öyle şeyler yaşattı ki elimi uzatmaya korkar hale geldim en basitinden beni bizzat eşime eşimin ailesine kötüledi ve en kötüsü de benle ilgili sağda solda anlattığı yalan yanlış şeyler yüzünden bizzat kendi ailem benim yurtdışında görevli eşimi aldattığım şeklinde bana iftira attılar çok zor günler yaşadım Allah'a havale ediyorum çocuklarımı uyutur ağlardım şimdi yazarken bile tekrar yaşadım o günleri
İşte tüm bu yaşananlara rağmen yine de onunla görüşüyordum fakat kaçıncı defadır yaptığı gibi dünde birşeye sinirlenip bana ağza alınmayacak küfürler hakaretler ve beddualar etti bende bir kez daha ipleri kopardım sakın sakinleştim deyip beni arama bıktım bu tavırlarından artık sildim seni dedim içim öyle dolu ki anlatamam diğer akrabalara da bana barış diyen olursa onuda silerim dedim 35 yaşındayım ondan duyduğum hakareti küfrü vs ömrümde kimseden duymadım ona cevapla vermedim Allah'a havale ettim psikolojisi bozuk diyenler olacaktır evet birkaç defa intihar etti bir ay psikiyatride yatarak tedavi gördü ama aynı değişen birşey yok çünkü böyle işine geliyor arkadaş ortamında görseniz nasıl neşeli sakin dört dörtlük ama özellikle bana kini geçmiyor ailemiz onu hep alttan alıyor o da azıyor öyle yoruldum ki

benim anlamadığım madem kız kardeşiniz sizin aldattığınızı ortaya atıyor ve sizin aileniz de ona destek olup size iftira atmaya devam mı ediyorlar bu konuda ? :KK57::KK57::KK57:

benim anlamadığım madem kız kardeşiniz sizin aldattığınızı ortaya atıyor ve sizin aileniz de ona destek olup size iftira atmaya devam mı ediyorlar bu konuda ? :KK57::KK57::KK57:
Tam olarak şöyle anlatayım doğal olarak evime girer çıkar sofrana otururdu kardeşim sonuçta ama insanlara gidip be anlattı ne söyledi bilmiyorumbhalamlar bir olup evime geldiler babaannemde vardı ve beni eşimi aldatmalarını suçladılar ben o anki şok ile sadece onları evden kovabildim ve bir sene den fazla hiç biriryle görüşmedim bu olay 2011 yılında oldu o zaman 2 kızım vardı ve eşimin ailesi benim arkamda durdu

Tam olarak şöyle anlatayım doğal olarak evime girer çıkar sofrana otururdu kardeşim sonuçta ama insanlara gidip be anlattı ne söyledi bilmiyorumbhalamlar bir olup evime geldiler babaannemde vardı ve beni eşimi aldatmalarını suçladılar ben o anki şok ile sadece onları evden kovabildim ve bir sene den fazla hiç biriryle görüşmedim bu olay 2011 yılında oldu o zaman 2 kızım vardı ve eşimin ailesi benim arkamda durdu
Eşinizin ailesinin durumu bilip sizin yanınızda olmaları çok güzel bir şey bu açıdan şanslısınız. Bence de size bu iftirayı atan kişiler aileniz bile olsa çok muhatap olmamaya çalışın, soğuk durabilirsiniz bence. Yani çok özel sırlarınızı paylaşmayın ve siz arayıp sormayın. Yani ben olsam öyle yapardım.

Sizi yoran, sıkan, psikolojinizi bozan insanlardan kim olursa olsun uzaklaşın. Hayat o kadar kısa ki kimse için üzülmeye değmez.

Böyle kötü kalpli ve davranışları olanların sonu alzheimer hastalığına yakalanıyor bunlar ön işaretler , on yıl sonra görürsünüz zaten

Hayatta sizi ne mutsuz ediyorsa anında hayatınızdan çıkarın vede dönüp bakmayın.Destek olacakları yere hep köstek olmuşlar.Allah aile ici huzurunuzu bozmasın en önemli olan o diğeri faso fisoo

Neden bukadar düsman oldunuz ki iki kardes?önce onu anlat bence
Askında ben hiçbir zaman düşman olmadım evlendiği zaman ona eşinin kıymetini bilmesini e bu evliliğe sahip çıkmasını hep söyledim dinlemedi yok yere boşandı zaten en olduysa boşanınca oldu esasen boşanma konusunda haksız olanın kendisi olduğunu biliyor sanırım kaldıramadığı nokta bu çünkü kızkardeşim birleşmeyi çok istiyor fakat adam yanaşmıyor sonrasında sağda sokda insanlara beni kötüleştiğini duydum ama önemsemedim gitgide bu hali aldı

En iyisini yapmışsın sen gercekten tekrar yüz göz olma karakter bozukluğumudur nedir war bi bozukluk onda diğer tarafta alırsın karşılığını inşallah burda sabretmek düşüyor

Sizi kıskanıyor ve sizinde mutsuz olmanızı istiyor sanırım yaptıklarından ben bunu çıkardım.. Ne olursa olsun size hakaret etmesine izin vermeyin görüşmeme kararı almakla en doğru kararı vermişsiniz. Kardeşte olsa beş parmağın beşi bir değil ele karışınca sana herkes yabancı.Kendi huzurunuza bakın onu görmemek kafanıza takmamak ona verebileceğiniz en büyük ceza.

Böyle kötü kalpli ve davranışları olanların sonu alzheimer hastalığına yakalanıyor bunlar ön işaretler , on yıl sonra görürsünüz zaten

Psikolokisi bozulmuş bir insan olmakla alzheimer olmak bağlantılı şeyler mi Allah aşkına? Alzheimer beyin hücresi ölümü, sinir bozulması vb nedenlerden ortaya çıkar, nedenlerini psikolojik sorunlara direkten bağlamak ve kesin güvence vermek baya garip geldi bana. Doktor musunuz psikolog musunuz acaba, kulaktan dolma bilgilerle insanların bilinçaltında psikolojik hastalıklara karşı ön yargı oluşturmayın. Her psikolojik hastalık da insanlara zararlı değildir,

konu sahibi evet kardeşiniz destek almalı mutlaka, demek ki o da kötü şeyler yaşamış ki bu derece dışarıya yansıtıyor ve insanları rahatsız ediyor. Başkasının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin, ona ve kendinize yapabileceğiniz en iyi şey, kardeşinize psikolojik destek aldırtmak.

Buarada 1o yıl sonra görürsünüz diyen hanımefendi, konu sahibi 35 yaşında olduğuna göre kardeşi en fazla 34 yaşında olur, ki 44 yaşında alzheimer olmak çok minicik bir ihtimaldir, 50li yaşlarda bile ihtimal çok düşüktür bilgilendireyim dedim.

Annemin 2 komşusu o kadar kötü kalplilerdi ki ben kızken bir iyi söz işitmedim birde yengen çok kötü kalpliydi bil bakalım nasıl öldüler bu 3 'ü alzheimer hastalığına yakalandıda ondan dedim işaretler az .çok gösteriyor ilerde ne olacağını beyni kötülük yapa yapa beyindeki plaklar çürüyor
Psikolokisi bozulmuş bir insan olmakla alzheimer olmak bağlantılı şeyler mi Allah aşkına? Alzheimer beyin hücresi ölümü, sinir bozulması vb nedenlerden ortaya çıkar, nedenlerini psikolojik sorunlara direkten bağlamak ve kesin güvence vermek baya garip geldi bana. Doktor musunuz psikolog musunuz acaba, kulaktan dolma bilgilerle insanların bilinçaltında psikolojik hastalıklara karşı ön yargı oluşturmayın. Her psikolojik hastalık da insanlara zararlı değildir,

konu sahibi evet kardeşiniz destek almalı mutlaka, demek ki o da kötü şeyler yaşamış ki bu derece dışarıya yansıtıyor ve insanları rahatsız ediyor. Başkasının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin, ona ve kendinize yapabileceğiniz en iyi şey, kardeşinize psikolojik destek aldırtmak.

Buarada 1o yıl sonra görürsünüz diyen hanımefendi, konu sahibi 35 yaşında olduğuna göre kardeşi en fazla 34 yaşında olur, ki 44 yaşında alzheimer olmak çok minicik bir ihtimaldir, 50li yaşlarda bile ihtimal çok düşüktür bilgilendireyim dedim.

Annemin 2 komşusu o kadar kötü kalplilerdi ki ben kızken bir iyi söz işitmedim birde yengen çok kötü kalpliydi bil bakalım nasıl öldüler bu 3 'ü alzheimer hastalığına yakalandıda ondan dedim işaretler az .çok gösteriyor ilerde ne olacağını beyni kötülük yapa yapa beyindeki plaklar çürüyor

Siz öyle görmüş olabilirsiniz ama ben sadece alakası olmadığını söylemek istedim. İlerde anneniz babanız alzheimer olsa da onlar da kötüydü mü diyeceksiniz ki. Böyle bir genelleme yapmak tüm alzheimer hastalarına haksızlık olur demek istediğim o.

Ne demek iftira atacaksın yuva bozacaksın bunlar çok kötü hareketler , çocuklar annasız babasız büyüyecek bunun af edilir yanı yok bunlar hastalıklı kişiler ama sağlıklı insanları zehirliyorlar
böyle yapanların sonu kötü olduğunu bilsinler bazısı bu dünyada cezasını çekiyor görüyoruz
Siz öyle görmüş olabilirsiniz ama ben sadece alakası olmadığını söylemek istedim. İlerde anneniz babanız alzheimer olsa da onlar da kötüydü mü diyeceksiniz ki. Böyle bir genelleme yapmak tüm alzheimer hastalarına haksızlık olur demek istediğim o.

İpler kopmuşken değerlendirin ve asla kata ve zinhar görüşmeyin.
Gelirse yada ararsa tek tek sayın yaptıklarıni ve hangi birini unutayım, nasıl unutayım deyip, artık görüşemeyeceğinizi söyleyin net bir şekilde.
Gerçekten hangi birini unutup sineye çekeceksiniz ki artık. Boşverin.
Ne hali varsa görsün.

X