• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Her şey yolunda mi konu sahibi? Dünden beri aklıma takıldı bu mevzu. N niamh12

My hope canım çok sıkkındı yazamadım. Annem babamla konuşmamı istemiyor. Dün bana mesaj attı dedenler hala burda yarın konuşalım diye bugün beni aramış üstüne düşündüm kızın eğitim hayatı biter baban direkt okuldan alır diyor. Bugün uçak bileti aldırmış babama hiçbir şey söylememiş sürpriz yapmak istiyorum demiş. Bu akşam uçağı var kardeşimle bizzat konuşmaya gidiyor.

Annemin süreci b.k gibi yönettiğini düşünüyorum. Sen bilirsin bundan sonra ben karışmıyorum beni sakın aramayın kardeşimle ilgili dedim.

My hope canım çok sıkkındı yazamadım. Annem babamla konuşmamı istemiyor. Dün bana mesaj attı yarın konuşalım diye bugün beni aramış kızın eğitim hayatı biter baban direkt okuldan alır diyor. Bugün uçak bileti aldırmış babama hiçbir şey söylememiş sürpriz yapmak istiyorum demiş. Bu akşam uçağı var kardeşimle bizzat konuşmaya gidiyor.

Annemin süreci b.k gibi yönettiğini düşünüyorum. Sen bilirsin bundan sonra ben karışmıyorum beni sakın aramayın kardeşimle ilgili dedim.
Keşke babana da anlatsa bu durumu. Annenin bu süreci tek başına iyi yöneteceğini düşünmüyorum. Okuldan alsalar daha iyi olur. Kız kardeşinin gözü, aklı eğitim hayatında değil zaten. Sen elinden geleni yaptın. Bundan sen sorumlu değilsin.

Keşke babana da anlatsa bu durumu. Annenin bu süreci tek başına iyi yöneteceğini düşünmüyorum. Okuldan alsalar daha iyi olur. Kız kardeşinin gözü, aklı eğitim hayatında değil zaten. Sen elinden geleni yaptın. Bundan sen sorumlu değilsin.
İş işten geçince mi anlatıcaksın, bu sefer babam seni de suçlayacak haberin olsun dedim. Söylersem olacaklardan korkuyorum dedi. En sonunda ben yokum naparsanız yapın dedim

İş işten geçince mi anlatıcaksın, bu sefer babam seni de suçlayacak haberin olsun dedim. Söylersem olacaklardan korkuyorum dedi. En sonunda ben yokum naparsanız yapın dedim
Asıl babana söylemezse, kız kardeşinin başına Allah korusun kötü bir şey gelirse o zaman korkması lazım. Her şeyi olduğu gibi anlattın mı annene ? Gerçekten onu ikna edeceğini sanıyor galiba.

Neyden korkuyor ki? Ya böyle eğitim mi olur kızın başına iş gelecek ama sen de haklısın, annesi o yapacağını yaptın top artık ananda ne halleri varsa görsünler. Tedavi olmamış çocuk uzağa okula mi yollanır ya hayret bir şey

My hope canım çok sıkkındı yazamadım. Annem babamla konuşmamı istemiyor. Dün bana mesaj attı dedenler hala burda yarın konuşalım diye bugün beni aramış üstüne düşündüm kızın eğitim hayatı biter baban direkt okuldan alır diyor. Bugün uçak bileti aldırmış babama hiçbir şey söylememiş sürpriz yapmak istiyorum demiş. Bu akşam uçağı var kardeşimle bizzat konuşmaya gidiyor.

Allah yardımcınız olsun umutsuz halde okudum konuyu. Ama bu son mesajdan anladım ki annenizden aldıgı rahatlıkla böyle. Valla arkasını gercekten toplayacak biri olmayan ve bunu bilen insanın hata yapmaya ödü kopar. Ayrıca ne egitim hayatı yahu bu, lisans mezunu bile is bulamıyor üç harfli marketlerde çalışıyor. Sanki gelecek mi vaadediyor.. Bence babanıza söyleyin gitsin. Ya da eğer anneniz ille de söylememe taraftarıysa "madem söyletmiyorsun okul bitene kadar kızın yanına taşın göz kulak ol kabul etmiyorsan söylüyorum her detayıyla' deyin. Eğitim hayatı bitse de bu kız iki sene sonra memlekete dönmez başka bir hayata dalar. Ha bu iyi ihtimal, daha kötüsü Allah korusun birinin ona zarar vermesi. Bazen zararın küçüğünü seçmek gerek ne yazık ki

Bunun hastalık kapma durumu var Bir cinayete kurban gitme durumu var ve video kaydına alınıp tehtit şantaj edilmesi bile var çok tehlikeli bi durum her açıdan

Anneniz kardeşinizin yanına gidince ne olacak ki. İki konuşur kardeşiniz de evet haklısın birdaha yapmayacağım vesaire bir şeyler söyler. Tek kaldığında yine aynı şeylere belki de daha kötü şeylere devam eder. Ama en azından konu artık sizden çıktı yani annenize söylemiş oldunuz

Var mı gelişme?

Ben de özelde okudum bizde de böyleydi gang bang yapan uyuşturucu hikayesi atan kızlar akıllandı evlendi çocuk yaptı işe güce karıştı artık evlilik hayatlarında neler pluyor bilemiyorum
Özel okullarda bu tür yaşam tarzı yaygın mı acaba? Belki para odaklı ailelerde yetişenler bu tür ortamları daha çok seviyordur. Ben devlet okulunda hiç bu tür şeyler duymadım. En fazla öğrenciler barda içer, gezer, sonra da yurduna dönüp sabah dersine giderdi.

Özel okullarda bu tür yaşam tarzı yaygın mı acaba? Belki para odaklı ailelerde yetişenler bu tür ortamları daha çok seviyordur. Ben devlet okulunda hiç bu tür şeyler duymadım. En fazla öğrenciler barda içer, gezer, sonra da yurduna dönüp sabah dersine giderdi.
Her okulda değil tabii ama benim üni okuduğum senelerde her türlü insan vardı gece hayatı daha yaygındı devlette de vardır ki vardı yani mesela bi arkadaşım iyi bi devlette hukuk okuyordu doğuluydu yaşça büyük sevgilisi vardı evinde kalıyordu yurttayım diyordu sonra reina patlaması vs oldu azaldı bi tık bir de şimdi sağlıklı yaşam moda o zamanlar içki ot vs daha yaygındı tumblr falan vardı 🤣 snapchat atıyordun bitiyordu kaydedilmiyordu

sizin çevrenizde yokmuş ya da size duyuramışlar.

O anne babaya durumu bildirin bence büyük vebaldir bunu saklamak.

Back
X