Doğuma Hazırlık kız olsun öyleistemişim ki :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
44
merhaba güzel hamişler
hepinize öncelikle hayırlı hamilelikler dilerim
sabahtan beri cinsiyet yanılmalarına bakarkenen konu açmaya karar verdim.
18 haftalık hamileyim. Allah hepimizin evladını korusun dünya tatlısı 5 yaşında bir oğlum var.
anşaşıalcağı üzere bir erkek bebek daha olacını geçen hafta öğrendim. hatta kendime ne kadar zor itiraf etsemde kendimde gördüm.
ama herkesin gönlünde olduğu gibi bi kızımın olmasını çok çok istemiştim.birde dr başlarda kıza benziyor demişti .
hala salak gibi bir umut değişirmi daha olumamışmıdır gibi kendimi avutup duruyor.
elimde değil kızlar ama üzüldüm. dr kız deseydi kendimi alışverişe atıcam hayalleri kuruyordum.
inanırmısınız hiç bişeye hevesim kalmadı.ne alışveriş ne doğum hazırlığı.
benim kızkardeşim teyzem falanda yok bi belkide ilersi için yanımda hep bi kızmın olmasını şstedim.
tabiki oğlanda evlattır candır.

yapma arkadaşım rabbim tekrar ikinci kez seni mucizesi ile ödüllendirmiş
ben yıllardır ikinci bebek isteyen ve sahip olamayan bir bayanım benimde bir oğlum var evlad evladtır sağlıklı ve hayırlı olsunda önemli olan bu gerisi teferruat
Rabbim sana kızın gibi olacak gelinler nasip etsin inşallah böyle düşün

yapma arkadaşım rabbim tekrar ikinci kez seni mucizesi ile ödüllendirmiş
ben yıllardır ikinci bebek isteyen ve sahip olamayan bir bayanım benimde bir oğlum var evlad evladtır sağlıklı ve hayırlı olsunda önemli olan bu gerisi teferruat
Rabbim sana kızın gibi olacak gelinler nasip etsin inşallah böyle düşün
canım çok teşekkür ederim Rabbim tez zamanda inşşallah sanada nasip etsin.anlayışın içinde teşşekür ederim.bilmiyorum yaptığım saçmalık ama elimde değil resmen bunalıma girdim.belki düzelicem ama kız evlat özlemini hep çekicem sanırım

arkadaşım sağlıkla kuzunu kucağına al inşallah dediğim gibi insan kendinde olmayanı veya farklı olanı istiyor doğasında var insanı güzel dileklerin için teşekkürler
hamilelik bir daha düşünürmüsün bilmem ama bu mucizenin tadına var bilinçli bir gebelik yaşa bu duygularından uzaklaş ve kendinide karnındaki bebeginide mutlu et
ayrıca oğluşun için kanka geliyor bu açıdan düşün

Merhabalar..
Saglikli olsun da kiz olmus erkek olmus gerisi pek de onemli degil.. Insan gonlune soz geciremiyor anliyorum ama Rabbimiz boyle istemisse amenna..
Hayirli evlat olsunlar insaAllah..
Benim de kuzenim ilk hamileliginden beri kiz istiyor. Suan 3.ye hamile ve ucuncu de erkek :) ama masaallah Allah kiz guzelligi vermis cocuklari cok tatlilar. :)
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

Canım benim lütfen öyle düşünme bebişine yazık. Rabbim hayırlı evlat versin eli ayağı düzgün olsun. Benimde 5 yaşında bi oğlum var ikincide erkek :) açık konuşmak gerekirse benimde içimden kız geçiyordu bide oğlum çok istiyordu halada kabullenmiş değil :) kız olacak diyee tutturuyor. Ama sana sunu söylim hele bi hareket etmeye başlasın bu duyguyu hiç yaşamamis gibi mutlu olacak heyecanlanıcaksın.. Sadece hayırlı olması için dua et yeter.

Arkadaşım seni çok anlıyorum bende hamişeyim ikinciye ilki kız bende oğlum olsun çok istiyorum çok dua ediyorum olmazsa uzulecem biliyorum benim hala umudum var dr 12.haftada goremedimm dedi.ama biliyorum ki erkekler kendini erkenden gösteriyor hani göstermesi gerekiyor ama gostermeyince kız tahmin ediyorum haftaya belli olacak bakalım umarım pipisini gösterir

Arkadaşım seni çok anlıyorum bende hamişeyim ikinciye ilki kız bende oğlum olsun çok istiyorum çok dua ediyorum olmazsa uzulecem biliyorum benim hala umudum var dr 12.haftada goremedimm dedi.ama biliyorum ki erkekler kendini erkenden gösteriyor hani göstermesi gerekiyor ama gostermeyince kız tahmin ediyorum haftaya belli olacak bakalım umarım pipisini gösterir
canım inşallah gönlündeki gibi olsun .ama bence iki kızda iyidir.12. hafta erken evet.offf Allahım şu arkadaşıma bir erkek bana bi kız nasip et amin

bu konuda en manyagi benim
bi oglum bi kizim vardi, çok istedim ikinci kizi ama rabbim ikinci oglan verdi
kurban olur annesi onaaaa :)

simdi boyle hissetmen normal ben dr erkek dediginde aglamistim, kadin diger iki çcougumda oglan sandi, ben sadece kizim yalniz kalicak diye aglamistim bide hamilelikdeki hormonlar malum ..

hayirlisi olsun insallah sizin için ..

üzülme ama erkekte yanılmıyorlar pek :KK43: pipi çıkıntısı vardır muhakkak.. benim de 4 yaşında oğlum var. kız istiyorum ama çok takıntılı değilim. ne yapalım kaderden öteye geçilmez. bu arada belirtilerin aynı mıydı? ilk gebeliğinle bu aynı mı

3.de çin takvimi uygula kızı bulursun :) biz yardımcı oluruz takvim konusunda canım sana.

Hiç inanmam böyle şeylere ama oğlum da tuttu benim : )))

hiç yokmu çevrenizde kızlar dr u yanılan

10 sene önce felan komşumun ikizlerine kız demişler... Bi tane de kızı varmış o zaman... Doğumda iki tane erkek doğurmuş : )))
Tabi ki seneler öncesiyle şimdiyi kıyaslama...
Rabbim nasip etmiş ikinci kere anne olabilmeni... Hayırlı sağlıklı olsun inşallah...

hiç yokmu çevrenizde kızlar dr u yanılan
canım benimde dört yaşında bi kızım var.Allah biliyorya ikinciyi erkek istedim kendim için o duyguyuda yaşamak istedim.doktor 13 haftalıkken erkek dedi ve çok net pipide gösterdi tabi çok mutlu olduk. 18. haftada kesin kız dedi.bir ay çok alışmışız biraz üzüldük ama üç gün sonra alıştık.aslında biz bencillik edip iki farklı cinsiyet istiyoruz.yavrularımız için hemcinsleri daha iyi arkadaş oluyor.Allah bizden hayırlısını iyisini bilir.

Selmanur cum ayni durumda olan birçok arkadaş var sanırım benimde 4.5 yasında bi oglum var 2 gün önce bi oğlum daha olacağını öğrendim bende hemen alışverişe basliycaktim ve bütün hevesim gitti allaha sukrediyorum her zaman evlat evlattir ama banada kız demişti radyolog o yuzden kendimi alistirmistim. Ve hamileligim çok farklı geciyor bulantilarimda çok farklıydı herkes ve en çok da ben kesin kız diyordum halen daha inanmıyorum sanki Dr yanildi gibi geliyor bu cin rus takvimi herseydede kız diyordu bir ay sonra kontrolüm var eğer yanılmışsa kesin yazicam sende yazarmisin çok saskinim bendeo_O

Takvimler falan hikaye canım inanmayın .. Benimde hepsi kız çıkıyordu 13.haftalıkken kız dediler .bizde baya sevinip havalara girmiştik sonuç ERKEK..:confused: Nasip işi sağlıcakla gelsin yavruşlar inşallah..:nazar:

3.de çin takvimi uygula kızı bulursun :) biz yardımcı oluruz takvim konusunda canım sana.
Sorma canim bir ay daha beklesem kuzmis
Rabbim bitane de bana verse :KK43:

bu konuda en manyagi benim
bi oglum bi kizim vardi, çok istedim ikinci kizi ama rabbim ikinci oglan verdi
kurban olur annesi onaaaa :)

simdi boyle hissetmen normal ben dr erkek dediginde aglamistim, kadin diger iki çcougumda oglan sandi, ben sadece kizim yalniz kalicak diye aglamistim bide hamilelikdeki hormonlar malum ..

hayirlisi olsun insallah sizin için ..
Kesinlikle iki kiz kardes arkadaslarim hep mutlutdu valla simdide bakiyorum bi tatilde matilde yine birlikteler .hep imrenirim iki kizlara
üzülme ama erkekte yanılmıyorlar pek :KK43: pipi çıkıntısı vardır muhakkak.. benim de 4 yaşında oğlum var. kız istiyorum ama çok takıntılı değilim. ne yapalım kaderden öteye geçilmez. bu arada belirtilerin aynı mıydı? ilk gebeliğinle bu aynı mı
Canim ayni sayilir ikiside rahat ama bunye sanirim benim annemde bir kuiz bir oglan ikinizde rahattimiz diyor
Selmanur cum ayni durumda olan birçok arkadaş var sanırım benimde 4.5 yasında bi oglum var 2 gün önce bi oğlum daha olacağını öğrendim bende hemen alışverişe basliycaktim ve bütün hevesim gitti allaha sukrediyorum her zaman evlat evlattir ama banada kız demişti radyolog o yuzden kendimi alistirmistim. Ve hamileligim çok farklı geciyor bulantilarimda çok farklıydı herkes ve en çok da ben kesin kız diyordum halen daha inanmıyorum sanki Dr yanildi gibi geliyor bu cin rus takvimi herseydede kız diyordu bir ay sonra kontrolüm var eğer yanılmışsa kesin yazicam sende yazarmisin çok saskinim bendeo_O
yaz canim bende yazarim umudum kalmadi bana 17 de dedi degismez sanirim millet oglum oldun koc kescem der ben kiza adak adadim.rus tutuyor cin o kadar kastim yok tutmuyor

Canim sana kacinci haftada dedi

X