- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #1.461
Umay dusundumde bu adam gerçekten varmı hayatında oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kafayla daha çok yaşarkız kendı kendıne yasıyor
Oldu vallahaUmay dusundumde bu adam gerçekten varmı hayatında oldumu
Rabbıme hayırlı kul olmak için caba bu kartzampara için degılcok zor vallaha benim icin halbu ki namaz kilan kizdim kuran okuyan neseli hersey gitti tamamen kendimi tanimaz hale geldim
aynen canımBu kafayla daha çok yaşar
eminmısın cumku senın psikolojik destek alman gerekiyorOldu vallaha
Ne var bunda ben sana cevao verdim piskoljionje alaka cikti simdieminmısın cumku senın psikolojik destek alman gerekiyor
umaysız bu 2gunluk yasak bıtermı hıcooo yeni bölüm gelmiş![]()
Billiyorum ama “NEDENSIZCE ALDATMAYAN ADAM” aciyor hesap ozel benim icin sonra silioumay canım biri için hesap açmak aşk belirtisi değildir. anladın mı?
tane tane gidelim mi arkadaşlar bu akşam?
sen benı dınle gıt kesınNe var bunda ben sana cevao verdim piskoljionje alaka cikti simdi
Zeka diyorum ne büyük bir nimetNe var bunda ben sana cevao verdim piskoljionje alaka cikti simdi
Ywptigin sey gunah suan haberin var mi ?sen benı dınle gıt kesın
umay hesap acmak normalBilliyorum ama “NEDENSIZCE ALDATMAYAN ADAM” aciyor hesap ozel benim icin sonra silio
Bittikten sonrasa
peki ya başka kızlar için de başka hesaplar açtıysa?Billiyorum ama “NEDENSIZCE ALDATMAYAN ADAM” aciyor hesap ozel benim icin sonra silio
Bittikten sonrasa
Yazdım ben onları tek tekumay canım biri için hesap açmak aşk belirtisi değildir. anladın mı?
tane tane gidelim mi arkadaşlar bu akşam?
ne gunahı bacımYwptigin sey gunah suan haberin var mi ?
nasıl 2cı hat almamişYazdım ben onları tek tek
Adam telefon numarasının bile vermemiş, sonradan başına bela olmasın diye.
Ordan bile uyanmamiş Umay.
Ama bir tutturmuş hesapta hesap.
Telefon numarasını vermeyince elbette iletişimi kurmak icin açacaktı bir hesap,olan bu sadece.
Hep bir bahanesi vardi kandim.Yazdım ben onları tek tek
Adam telefon numarasının bile vermemiş, sonradan başına bela olmasın diye.
Ordan bile uyanmamiş Umay.
Ama bir tutturmuş hesapta hesap.
Telefon numarasını vermeyince elbette iletişimi kurmak icin açacaktı bir hesap,olan bu sadece.