- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu resimde dipler ve uçlar farklı renkte gibi
Bence kuaföre danış saçların yipranmasin
Kizilda zaten dipler her zaman bir tik daha koyu oluyor.
Uclara dogru aciliyor ton :)
Himm bende ombre tarzı bir uygulama sanmıştım :)
koleston kızıl serısıne bakın kızıl sac tutar digerlerine cok inanmayın tecrübeyle sabit sacınız aşırı siyah degilse gayette tutarSimdi tekrar baktim
Evet 2. Resimde ombre yada farkli bir uygulama var gibi gercekten :)
Pardon![]()
Eki Görüntüle 2039631 Eki Görüntüle 2039632 Eki Görüntüle 2039633 Eki Görüntüle 2039630 kızlar saçımı kendim evde boyamak istiyorum ama hangi boyaları karıştırırsam bu rengi elde ederim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen
Selam;Kizlar 2 ay önce koyu kahve saçlarimi evde açtım. Suan bu renk istedigim kumral tonlarinda bir renkti boyle daha mat ve koyu kumral gibi bir renkti fakat istedigim tonu yakalayamadim. Suanki rengide fena degil sevdim de aslinda ama dip boyasi derdi cok fazla olan bir renk ayrica kendimi cok soluk hissettim. Kiş da gelmek uzere hic cesaret edemedigim bir renk ama bende konu sahibin istedigi sac rengini denemek istiyorum. Beni daha canli gosterecegi kesin bugune kadar kahve kizil tonlari kullanmisligim var ama bukadarini hic denemedim. Sizce hangi marka numara boyaya boyasam banada verdiginiz numaralar olur mu evde yapabilirmiyim. Tesekkurler. Birde ilk seferde tutmaz kac kere boyamam gerek rengin oturmasi icin fikir verirseniz sevinirim
![]()
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Kendi sac yapim kuru oldugundan zaten çok sık yikamam 1 haftavyikamasam yine yaglanmaz oyle bir sacim var. Dax uyguluyorum arada 1 nemini kazanmasi icin. Resimde renk cok guzel duruyor ama benim yuzumu soluk gosteriyor ben onun icin koyu tonlara daha canli renklere donmek istemistim. Evde oryalle acmama ragmen yanma yasamadim. Fakat uclar cok daha fazla kurudu catallasti. Kremsiz yikama zaten hayatta yapamam gür oldugundan taramam zor oluyor. Kinayla nasil bir renk elde ediyorsunuz. Cook onceleri cocuklugumda ananem kina yakmisti sacima biraz hatirliyorum. Koyu kahve guneste ısıl işıl kizil parlardi o nasil guzeldi simdi o tonu kinayla yakalarmiyim hic bilemiyorum. Cocukluk sacim dogal sac oldugundan kina guzel tutmustu.Selam;
Acicidan sonra saclar parlakligini kaybediyor.boyadigin zamanda mat camur gibi geliyor renk senin saclarinda yipranmis suan benim fikrim cok sık yıkama evde oldugun zamanlar dinlendir saclarini fon mumkun oldugunca kullanma sacin kendine gelsin once renk fena degil nasil durdugunu goremedim ama.sac kremleriyle parlak durmasini saglarsan daha hos durabilir derim benim sacimi kuafor acicidan yakti kendimde daha once berbat ettigim icin suan kina yapiyorum boya olayi profosyonel istir cok iyi bir kuafore gitmeni tavsiye ederim sevgiler
Selam ,Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Kendi sac yapim kuru oldugundan zaten çok sık yikamam 1 haftavyikamasam yine yaglanmaz oyle bir sacim var. Dax uyguluyorum arada 1 nemini kazanmasi icin. Resimde renk cok guzel duruyor ama benim yuzumu soluk gosteriyor ben onun icin koyu tonlara daha canli renklere donmek istemistim. Evde oryalle acmama ragmen yanma yasamadim. Fakat uclar cok daha fazla kurudu catallasti. Kremsiz yikama zaten hayatta yapamam gür oldugundan taramam zor oluyor. Kinayla nasil bir renk elde ediyorsunuz. Cook onceleri cocuklugumda ananem kina yakmisti sacima biraz hatirliyorum. Koyu kahve guneste ısıl işıl kizil parlardi o nasil guzeldi simdi o tonu kinayla yakalarmiyim hic bilemiyorum. Cocukluk sacim dogal sac oldugundan kina guzel tutmustu.
Selam;Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. Kendi sac yapim kuru oldugundan zaten çok sık yikamam 1 haftavyikamasam yine yaglanmaz oyle bir sacim var. Dax uyguluyorum arada 1 nemini kazanmasi icin. Resimde renk cok guzel duruyor ama benim yuzumu soluk gosteriyor ben onun icin koyu tonlara daha canli renklere donmek istemistim. Evde oryalle acmama ragmen yanma yasamadim. Fakat uclar cok daha fazla kurudu catallasti. Kremsiz yikama zaten hayatta yapamam gür oldugundan taramam zor oluyor. Kinayla nasil bir renk elde ediyorsunuz. Cook onceleri cocuklugumda ananem kina yakmisti sacima biraz hatirliyorum. Koyu kahve guneste ısıl işıl kizil parlardi o nasil guzeldi simdi o tonu kinayla yakalarmiyim hic bilemiyorum. Cocukluk sacim dogal sac oldugundan kina guzel tutmustu.
Cokk tesekkur ederim. Aslina bakarsan kina hem cok saglikli hemde dogal renge dönmede guzel bir adim olabilir. Acici olsugundan ilk yaptigimda cok turuncu olursa diye korkuyorum. Dedigin gini hangi bitki ne renk veriyosa onunla karistirmak gerek ceviz yaprağı yumurta(besleyiciligi acisindan) kahvelik artı kızıllık için bitkiler gerekli ozaman bana bunlari not ettim bi kenara :)Selam ,
Benim 2.kinayapisim sayilir sacimin uclari sari acici oldugu icin uclarinin rengi ilkinde turuncu ikincide turunculuk azaldi acici olan kisimlara ustuste yapman lazim sen begenirmisin bilmiyorum ama benide sari olucekmisim gibi solgun gosterirdi bu renk yuzume renk verdi ama istedigim renk degil dogal renginde guzel duruyor diplerinin rengi harika acici oldugundan ben koyu yapicak mazeme karistirdim bakirlik verdi biraz kizil denemedim daha internette tarifler var ama mantigi su bir bitki hangi renk veriyorsa onu katiyosun mazemene nar yaban mersini kirmizi renk veriyor
Selam;
Boyanin uzerine 2.3.4. Yapisinda acilmis yerler kapanir ama dogal rengin uzerine yapilmis gibi durmaz farki olur . Uclarindaki boyali sarilari turuncu oldu 2.de pas rengi gibi 3.de kapanir heralde olmazsa uclarini kesicem soeun degil dogal yerleri olan diplwri kahve bakir cok tatli oldu ben ceviz yapragi yesil ceviz kabugu sogan kabugu cay demiyle kaynattim kinaya soguduktan sonra mazemeleri ekledim sirke bir yumurta koydum kahve bakir tonu oldu kahve kizil isteyedim sogan kabugu yerine yaban mersini yada nar gelincik salgam olabilir birini yada ikisini koyardim buldugumu.sarap koyan var ben harammi degilmi bilmiyorum ceviz yapragi defne yapragi ceviz kabugu kahvelik veriyor kizilik verenleride bildigimi yazdim