kızım +18

AsheDiana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
1
0
33
kizlar kizim kucuklugunden beri bacak arasina yastik alip surtunuyor bunun nedeni nedir?

Canı seks istemişse demek :KK59:
+18'lik cevap anca böyle oluyor üzgünüm.
:KK53:

Evet çocuklar da masturbasyon yaparlar. 3-5 yaş arası daha sık rastlanır diyorlar.
Çocuğunuzla daha fazla ilgilenmeye çalışın.
O anda onu utandırmadan, sesinizi yükseltmeden, dikkatini başka bir yöne çekmeye çalışın. Endişelenmeyin.
Bu normal bir durum. Abartılı bir durum söz konusuysa bir uzmandan nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili yardım alın.

Yahu hemen dalga geçip fake damgasi yapistiriyorsunuz. Aklina şimdi gelmemistir sadece daha önce kime soracagini bilememistir cok normal. Ayrica küçük cocuklar bu tarz seyler yaparlar garipsenecek bir sey yok ortada. Daha önce bi konu vardi buna benzer bulursam eklerim linkini daha neler yazmislardi.

Bu yeni uyelerde ilk konu cinsellik ile ilgili.
Hic rastlamadim kv kp yada eltim ile ilgili bi konuya :KK45::KK14:

Arkadaşlar bu cinsellikle ilgili bir konu değil.
Konunun sahte olabilme ihtimali var evet ama bunu üyenin ilk mesajı oluşuna bağlamak yanlış.

Sadece +18 demesi tuhaf. Ama belki o da böyle görüyor.
Konu sahibi. Bu sorunuzla ilgili google'da arama yaparsanız bilgilere ulaşırsınız.
Ya da en sağlıklısı bir uzmandan yardım alın siz.
Ve konu başlığınızı değiştirin mümkünse.

Arkadaşlar bu cinsellikle ilgili bir konu değil.
Konunun sahte olabilme ihtimali var evet ama bunu üyenin ilk mesajı oluşuna bağlamak yanlış.

Sadece +18 demesi tuhaf. Ama belki o da böyle görüyor.
Konu sahibi. Bu sorunuzla ilgili google'da arama yaparsanız bilgilere ulaşırsınız.
Ya da en sağlıklısı bir uzmandan yardım alın siz.
Ve konu başlığınızı değiştirin mümkünse.
konu cinsellikle alakalı nasıl değil

X