canım bende bronşiolit diye konu açtım ama kimse cvp vermedi. bizdede aynı şikayetler vardı ilk hafta grip oldu dedi dr antibiyotik verdi sonra öksürük ve hırıltı geçmedi alerji olmus dedi dr bronşiolit yazmış receteye. 2 ilaç verdi tüp şeklinde içine çekesi için maskeyle veriyorum. allaha şükür pazartesi başladık bugün bayağı azaldı öksürük hırıltı da geçti..
allah şifa versin bebeklerin hasta olması anneleri mahvediyor. ilk gece bişey olcak tıkancak diye korkumdan uyuyamadım.
amiinn canım çok tşkler. bronşiolit diye de mi hastalık varmış farklı demekki o . yada hemen hemen aynı mı oluyor . bizim tıkanıyordu kıpkırmızı oluyordu akşamları çok zorduiğneler rahatlattı ama can dayanmıyo işte .
bide iştahı da kesildi kızımın sizde de iştahsızlık olmuşmuydu sütüm normalde yetmezdi emzirirken ama şimdi hep göğsümde kalıyor emmiyor :26:
evt canım bayağı kilo verdi kızım 5gün sonra 7ayına gircek hala 7kilo. önce diş sonra bu hastalık kilo verdirdi.
zorla yedirmeye çalışıyordum. allaha şükür biraz daha iyi devam ediyoruz ilaçlara. hırıltı gecti ama öksürük var.
inşallah sizin kızda iyileşir bir an önce.
inşallah rabbim yavrularımıza şifa versinn.. öksürüğü de geçer inşallah kızının öksürük şurubu kullanmıyorsunuz değil mi yasaklanmış zaten heralde . bizde birsürü ilaç kullanıyoruz bakalım inşallah geçer ya en kısa zamanda
çok geçmiş olsun canım.aynı acılarıları bizde 3,5 aylıkken çekmiştik belirtilerin hepsi aynıydı sizinkiyle sadece sadece iğnemiz yoktu.ilaçların yanında doktorumuz ventolinin buhar tedavisini vermişti.kızım öksürmekten balgamdan hırıltıdan kıpkırmızı oluyor nefes alamıyırdu buhardan sonra rahatlıyordu.doktor hatta başka doktorlar olsa hemen hastaneye yatırır,mikrop kapmasın ben yatırmıyorum demişti. hergün sabah akşam evim yakın olduğu için hastaneye buhara gtürüyorduk.doktoruna bir danış istersen o buhar aleti fazla pahalı bişi değil evine alıp evdede kullnılıyor.çok zor günlerdi.kızım şimdi2,5 yaşında hepsi geçiyor.çocuk işte her gün yeni bir sorun.allahım korusun tüm meleklerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?