Bebek Beslenmesi Kızım çok iştahsız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kızının yemeye başlamasına sevindim.bazen çocuklarımız için amann çok küçük bişeyden anlamaz diyoruz ama aslında herşeyin okadar güzel farkındalar ki afacanlar.ısrar etmek inatlaşmak sadece bebeklerimizi daha çok hırçın ve olaylara karşı ilgisiz yapıyor.aç kalmaz ufaklıklar biraz ondan biraz bundan derken doyarlar.takdir edilmeye alkışlanmaya bayılırlar sende ne güzel onunla iletişim kurmuşsun inşallah daha da iyi olur yemesi

mehaba akadaşla .ben yeni katıldım siteye.benim 5 yaşında ve 47 günlük kızlarım var.büyük kızım hıç bişey yemiyor .15 kiloda .yaşıtları 17 istünde.aşırı derecede iştahsız.doktorlar hıç kimse açından ölmez kendi haline bırak acıkınca yer diyolar.önceleri kafma çok takıyodum.şimdi bebişim olunca onun arkasında dolanamıyorum. bir kaç gün önce yemekten önce abur cubur yemesini yasakladın.şimdi birazda olsa bizimle sofrada yemeye çalışıyor.benim için buda bir gelişme öncesine göre.yemeyen çocuk çok zor.işallah bebişim ablası gibi olmaz.allah herkese yardım etsim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…