Kızım çok uslu bu kadar uslu ve sakin olması normal mi

Kreşe başlayınca gözleri açılıyor merak etmeyin

Aslında inadı var ama herşeye değil uyku problemimiz doğduğundan beri olmadı çok şükür yemek de çok inatcı asla yemiyor ekranla bile yediremiyorum

Aaaa çok ilginç ben de akrep burcuyum öyle bir çocuktum. Oyuncak bebek gibiydin diyor annem :)
Bu arada bana da üzülüyorlardı babam hep afacanlık yap derdi
Muhtemelen sizin bebeğinizde size benzer kızım bana benzemiş galiba bende küçükken akıllı sessizmişim

oglum da oyle sadece onun tamirci usta aşcı hızmetcı tesısatcı falan gorevlerı de var. ama uslu mu uslu. yastık gıbı kosede durmasını ıstemem zaten . kendi uyur wc banyo kendı halleder. guzel bısı hıc rahatsız olmadım sen de olma :))

Allah’ın sevgili kulusunuz diye yorumladım. Maşallah, bol bol okuyun kimselere de anlatmayın.

Muhtemelen sizin bebeğinizde size benzer kızım bana benzemiş galiba bende küçükken akıllı sessizmişim
Oğlum var bir tane maalesef dayısına benziyor
Benim aksime erkek kardeşim de dehb teşhisliydi ilaç kullandı çocuklukta. Gitti dayısı gibi oldu. 2. Oğluma hamileyim umarım daha sakin olur

Aaaa çok ilginç ben de akrep burcuyum öyle bir çocuktum. Oyuncak bebek gibiydin diyor annem :)
Bu arada bana da üzülüyorlardı babam hep afacanlık yap derdi
Bende de akrep etkisi var bana da öyle diyorlardı oyuncak bebek gibiydin diye. Ben minyonmuşum baya bir de bebeklik dönemi sarı kıvırcıkmışım ondan heralde diyordum ama bi aydınlanma geldi Koydukları yerde kalırmışım çünkü. Nasıl bebek bu diye konu komşu bakarmış

Benim 15 aylık erkek bebeğim de akranlarına göre çok sakin mizaçlı öyle fırlama bir çocuk değil. Ben de biraz hareketli olsun üttüğünü koparan bir çocuk olmasını isterdim çünkü kendini ezdirmesinden korkuyorum iyi mi kötü mü bilemedim

3 yas krizi kapida olabilir, benimkide 37.aya girer girmez cosmustu

3 yas krizi kapida olabilir, benimkide 37.aya girer girmez cosmustu
Ayy inanır mısınız bugün Park da bu kız benim kızım değil dedim o kadar kıpır kıpırdı ki inanamadım sizin tabirinizle coştu resmen istediğim haraketli çocuk oldu herkese tuhaf gelicek ama sakin sessiz olması beni daha çok korkutuyor ezilmesinden korkuyorum

Aynı korku bende de var akran zorbalığı çok fazla görüyoruz çevremizde açıkçası beni korkutan da bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…