Çocuk Hastalıkları kızım diş mi çıkarıyor acaba

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba kızlar kızım sekizinci aya gireli 10 gün oldu üç gündür hafif ishal ve günde bir kere fışkırarak kusuyo herşey Normal neşesi yerinde kustuktan sonra da aynı neşeli biraz huzursuz çok endişeliyim acaba diş mi çıkarıyor salyası arttı ağzının etrafı kızarık çok şükür ateşi yok anneme sordum bende 8-9 aylıkken çıkarmışım yardım edin lütfen

Dis cikariyordur..Benim kizimda ishal olur,salyasi artar..E dis cikarma zamanida suan, cok olmadi bir saglik ocagina baktirin iciniz rahat eder..

on dis etlerine bakin beyazlik varsa geliyodur muhtemelen disler
Masallah kuzucuga saglikla cikarsin dislerini...

Oyşş masallah kiziniza buyuk ihtimal dis cikariyor.
İnşallah öyledir ya cok korkuyorum üç gündür günde bir kere fışkırıyor resmen kusarken bugün kulağını çektiğini gördüm ortalığı batırdı hiç böyle olmamıştı kakası da sıvı bugün resmen üstünü komple değiştirdim ilk çocuğum bi de çokta endişeliyim kızlar

Diş gibi görünüyor . Valla ben artık doktora gitmekten korkuyorum 3 kere aynı şikayet lerle doktora gittim boğazı kızarık diye antibiyotik verdiler. Kullanmadım çocuk ertesi gün dişi çıkınca rahatladı. O salya boğazı tahriş ediyor. Su içirin ara ara. Birde saat geç ama özellikle ön dişler için meyve filesi çok rahatlatıyot.

Dis cikariyordur..Benim kizimda ishal olur,salyasi artar..E dis cikarma zamanida suan, cok olmadi bir saglik ocagina baktirin iciniz rahat eder..
Canım sağlık ocağımız hiç ilgili değil bu konuda nezaman gittiysem çocuk doktoruna gösterin diye yönlendiriyolar bende direk özel hastaneye götürüyorum ama inan herşey normal gibi bir bu akşam süt ve bisküvi verirken öğürdü biraz kulağını çektiğini gördüm bugün anlamadım ya çok üzülüyorum

İnşallah öyledir ya cok korkuyorum üç gündür günde bir kere fışkırıyor resmen kusarken bugün kulağını çektiğini gördüm ortalığı batırdı hiç böyle olmamıştı kakası da sıvı bugün resmen üstünü komple değiştirdim ilk çocuğum bi de çokta endişeliyim kızlar
İşin içinde kulak çekiştirme de varsa kesin diş geliyor. :)
Annesi diş buğdayı hazırlıklarına başlayın siz.

Diş gibi görünüyor . Valla ben artık doktora gitmekten korkuyorum 3 kere aynı şikayet lerle doktora gittim boğazı kızarık diye antibiyotik verdiler. Kullanmadım çocuk ertesi gün dişi çıkınca rahatladı. O salya boğazı tahriş ediyor. Su içirin ara ara. Birde saat geç ama özellikle ön dişler için meyve filesi çok rahatlatıyot.
Sağol canım masaj yapıyorum dişlerine pofuduk hiç hareket etmeden duruyo hoşuna gidiyor bide ben bir aydır inek sütü veriyorum acaba bişe olur mu gayet güzel de yiyor üç gündür sadece günde bir kez fışkırıyor kusarken

Canım sağlık ocağımız hiç ilgili değil bu konuda nezaman gittiysem çocuk doktoruna gösterin diye yönlendiriyolar bende direk özel hastaneye götürüyorum ama inan herşey normal gibi bir bu akşam süt ve bisküvi verirken öğürdü biraz kulağını çektiğini gördüm bugün anlamadım ya çok üzülüyorum
Yanlis yonlendirmek istemem ama kulagini disinin sancisindan cekiyodur..Internettende bakabilirsin dis cikarma belirtilerine orada da yazar..

Dişi ilk gören de çeyrek takarmış :)
Bunu da benim kayınvalidem söylemişti. İlk o görmüştü oğlumun dişini. :))
Hehehe benim kimsem yok ya ben ya eşim ama eşim dişi çıkarsa hediye alcak öyle dedi nette bakıyorum pek kusma yok belirtiler arasında biraz da ondan endişeliyim

on dis etlerine bakin beyazlik varsa geliyodur muhtemelen disler
Masallah kuzucuga saglikla cikarsin dislerini...
Sağol ya ben anlamadım ama sanki dişleri kabarmış arkaya doğru kızarık yada evham yapıyorum eşimde korktu kızıma çokta düşkün bide süt veriyorum inek sütü bir aydır acaba bişe yaparmı

Diş ve soğuk algınlığı buluşmuş olabilir mi?
sanmıyorum çünkü başta öyle sandık keyfi yerinde hiç öyle halsizlik ateş iştahsızlık falan yok çok hasta oldu bu sene ondan anlıyorum soğuk algınlığı olunca başta mideyi üşüttük sandık ama farklı bu sanırım diş geliyor

Benim kizim ilk disini 5 aylikken cikardi o donemler o da cok kusardi hatta etrafimdaki tum bebeklerde bu kusma olayi var,kusuyorlar yani fazlasini falan atiyo derler ama bilemedim :KK43:

Sağol canım masaj yapıyorum dişlerine pofuduk hiç hareket etmeden duruyo hoşuna gidiyor bide ben bir aydır inek sütü veriyorum acaba bişe olur mu gayet güzel de yiyor üç gündür sadece günde bir kez fışkırıyor kusarken
İnek sütü alerjisi olsa 1 ay beklemez gösterirdi etkisini ama 3 gün diyorsun. Bir ön dişerini kontrol et hafif bastı eline gelen bir sivrilik şişlik varmı. Susuz ve gıdasız kalmasın .
Benim oğlum bazen kusar ve ishal olurdu ama o ishal değil başka birşey. Inanılmaz gürültülü yapar ve odada sanki çürük yumurta kırılmış gibi kokar. Altını açarım büyük tuvaleti sabun köpüğü gibi köpük köpük ve bembeyaz.

Ama ilk dişte yaşamadım sorun.

Siz yinede bir doktora götürün. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilir allah korusun. Bir testleri yapılsın bişey kaybetmezsiniz. Fışkıarak kusan çocuk mutlaka doktora götürülmeli

X