kızım için eğitici oyunlar

morpapatyam

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
919
874
sevgili annelere merhaba.21 aylık bir kızım var.bu aydan sonra artık kızıma eğitici öğretici oyuncaklar oynatmak istiyorum.tavsıyelerınızi almak istedım.aşağıdakı bultak oyuncaklar ve az sayılı pazıl ıçın erkenmı

Sunman-Tahta-Bultak-Meyv--Sebze-Esya-10312.jpg

bul tak için yaşı geç bile benim size önerim şunlar olur ;

hafıza kartlarıyla oyunlar kurun önce 2 kartla başlayın sonra 3e 4e çıkarın, çocuğun ilgi derecesine göre kartları arttırın.

kalem verin eline bol bol çizsin boyasın, ama çizerken ne yaptın, hadi şimdi balık yap, ev yap gibi komutlar vermeyin tamamen soyut çalışsın

bir müzik aleti edinin her hangi bişey olabilir (biz org aldık) mızıka yı doktorlar tavsiye ediyor üflemeli çalgılardan birini edinin

tübitak yayınlarının kitapları var. Doktorda, Dişçide gibi.. o kitaplarda sayfalara gizlenmiş sarı ördekler var onları bulmasını isteyebilirsiniz, dikkatini toparlamasına yardımcı olur

eğitici oyuncaklardan 2 yaş için önerilen, oyuncak yazar kasa (elc tavsiye ederim) yine elc de oyuncak pasta var mumlarla birlikte o da güzel oyncak bebeklerin doğum gününü kutlayın pastayı kendisi kessin (parça-bütün)

oyuncak mikrofon alın, legolara başlayın, oyun hamurları eğiticidir, aklınıza yattıysa mail adresinizi verin bana bir kaç yararlı blog ve oyuncak önerisi gönderebilirim sizin için bul-tak oyuncaklar daha küçük çocuklar için (genelde 15-18 ay arası)