Bebek İkinci El kızım için mama sandalyesi ve yürüteç arıyorum.

kumru82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
256
0
İstanbul Maltepe'de yim. İstanbul Anadolu Yakası tercihim. Sağlam ve uygun fiyatlı olması tercihimdir.

chicco marka müzikli yürütec var bende. düşünürseniz eger anadolu yakasındayım bende

Merhaba.bende anadolu yakası maltepedeyim.elimde chicco polly marka mama sandalyesi var.oğlum 20 aylık fakat doğru dürüst oturmadı.çok heveslenerek aldım fakat salonun köşesinde öylece duruyor :) çok temve kenarlarında bulunan aparatlarini hic kullanmadım.dusunurseniz fiyatta anlasabiliriz.
Screenshot_2015-02-11-23-02-10.png

İlginiz için teşekkür ederim. Hepinize özel mesaj attım detaylı bilgi için. Cevap verirseniz memnun olurum

Merhaba biz de Maltepedeyiz, bebeginiz kaç aylık kemeri olmadığı için bebeconfort mama sandelyesi buyuk gelebilir diye soruyprum gerci tulbentle baglayabilirsiniz sırf bu sebepten cok uyguna vericem bu kaliteli mama sandayesini bir de ikea antilop mama sandalyemiz var ama henüz ondan vazgecemedik:)

Merhaba biz de Maltepedeyiz, bebeginiz kaç aylık kemeri olmadığı için bebeconfort mama sandelyesi buyuk gelebilir diye soruyprum gerci tulbentle baglayabilirsiniz sırf bu sebepten cok uyguna vericem bu kaliteli mama sandayesini bir de ikea antilop mama sandalyemiz var ama henüz ondan vazgecemedik:)
Fotoğraf gönderebilir misiniz? 6 aylık kızım

X