Doğuma Hazırlık Kızım olacak inşallah

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
Arkadaşlar 16. Haftada doktorum kız demişti dün de ayrıntılı da başka bir doktor yine kız dedi...heralde bir süpriz olmaz diye düşünüyorum sonradan adı da ZEYNEP olacak inşallah kızımızın. Çok mutluyuz Rabbim sağlıklı eksiksiz noksansiz kucağıma almayi nasip etsin insallah Rabbim olmayan isteyen herkese bir evlat versin...

ayy cok tatlıı
saglıklı sıhhatlı olsun ınsallah
:nazar:

Arkadaşlar 16. Haftada doktorum kız demişti dün de ayrıntılı da başka bir doktor yine kız dedi...heralde bir süpriz olmaz diye düşünüyorum sonradan adı da ZEYNEP olacak inşallah kızımızın. Çok mutluyuz Rabbim sağlıklı eksiksiz noksansiz kucağıma almayi nasip etsin insallah Rabbim olmayan isteyen herkese bir evlat versin...
Kaçıncı haftada ayrıntılı yaptırdın.hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun canimm insllah rabbim banada bir prenses nasip eder :KK200: allah anali babali buyutsun zeynep prensesi :emir_bebek:

Benim de karıştı valla bu ayrıntılı ultrason işine
2li tarama tamamdı ama ayrıntılı tarama için dayanamadım sordum laboratuardaki kız 24üncü hafta içinde olması yeterli falan dedi zaten belirli bi hafta kısıtlaması da yok 20. haftadan sonra herhangi bi zamanda yapılabilir merak etmeyin falan dedi bilemedim valla

2li tarama tamamdı ama ayrıntılı tarama için dayanamadım sordum laboratuardaki kız 24üncü hafta içinde olması yeterli falan dedi zaten belirli bi hafta kısıtlaması da yok 20. haftadan sonra herhangi bi zamanda yapılabilir merak etmeyin falan dedi bilemedim valla
Gerçi ben kızlarım da da geç yaptılar.KK ndeki arkadaşlar 21 hafta clvarı yaptırdıkları için tereddüt ettim

X