Doğuma Hazırlık KIZIM OLSA DA ADI NE OLSA?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyazdefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
124
113
38
Arkadaşlar merhaba...
Bebek planlıyoruz. Allah ne zaman verir ya da verir mi bilinmez ama ben bu süreçte bebek isimlerine bakmayı ve hayal kurmayı çok seviyorum. beni anneliğe daha çok motive ediyor, heyecanlandırıyor. başlıktan da anlaşılacağı üzre kızım olsun çok ama çok istiyorum. tabi ki de hayırlısıyla.. aklında isim olan ya da kendi kızının isimlerini bizimle paylaşmak isteyen olur mu acaba? isimlerin anlamlarını ve özellikle de bu isme karar veriş hikayenizi de yazarsanız çok sevinirim.

Arya ismini çok seviyorum kuzenim çocuğuna koydu koymasaydı ben koymayı çok isterdim bebeğime :KK43:

bi kızım var adı bade ayrıca alya ismi de çok hoşuma gidiyor nasip olursa ikinci çocuğa koymak isterim:KK39:

Allah nasip ederse yarın sabah kızımı kucağıma alacağım
ismi ikra olacak
ikra peygamber efendimize gelen ilk vahiy
OKU emri
Canım Allah bağışlasın yavrumu. Bana da dua eder misin madem yarın doğuma gidiyorsun. Rabbim bana da bir evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

Canım Allah bağışlasın yavrumu. Bana da dua eder misin madem yarın doğuma gidiyorsun. Rabbim bana da bir evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

Allah razı olsun ederim tabi sizde bana edin hayırlısıyla alayım evladımı kucağıma

ben de 15 haftalık hamileyim.Dün kızımız olacağını öğrendik :) isim telaşına girdim.Dr net dedi ama çevremdekiler şimdiye kadar hep erkek diye tahmin ettiğinden emin olamadım. Ben kız hissediyordum gerçi.

ben de 15 haftalık hamileyim.Dün kızımız olacağını öğrendik :) isim telaşına girdim.Dr net dedi ama çevremdekiler şimdiye kadar hep erkek diye tahmin ettiğinden emin olamadım. Ben kız hissediyordum gerçi.

arkadaşlar bebeğin doğacağı muhtemel tarihi vs gösteren şemayı nasıl oluşturdunuz?

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Ne mutlu bak yarın kucağında olacak inşallah Meleğin. Rabbim herkese nasip etsin içinde de bana inşallah :)

Benimde dünya tatlısı bi oğlum var bide kızım olurss adını zeynep koymak istiyorum çok zarif çıtı pıtı geliyo ..Bide peygamberimiz(s.a.v) ile ilgili bi dağdan bahsediliyo faran diye..güzrl kız ismi olurdu diyorum ama eşiminde onayiyla zeynep bizimkisi..nasipse..mina da güzel

Kizimin adi Ayse Sare.. Cok severek koyduk..
Ayse, bolluk icinde yasayan anlaminda..
Sare, saf te!miz anlamina geliyor.
Onun disinda, Elif, Şura, Asya, Azra, Erva isimlerini de seviyorum..

Rabbim isten herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. Dogum yapacak arkadaslara da hayirli dogumlar nasip esin.

Bir kizim var adi ayşe şura..şura kuran surelerinden..bukre de hoş bir isim osmanlicada sabah vakti demek.bi kizim daha olsaydi afra koyacaktim saf temiz beyaz toprak anlaminda ama oglum olacakmis bizde isim bulamiyoruz :)

İnş isteyen ve olmaysn herkese Allah hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasib eder. Ben de kızım olursa Elif ismini koymak istiyorum eşim de Ayşe adını çok seviyor.

ben bekarım ama sevgi,limle karar verdik daha şimiden çocukların adına ilk oğlumuzun adı özer, ikinci oğlumuzun adı ata, ilk kızımızın adı sedef ikinci kızımızın adı melis olacak. tabi 4 tane planlamıyoruz da yinede aklımızda bulunsun dedik

İki tane oğlum var "Miraç" ve "Berat" RABB'im ileriki yıllar da birde kız evlat nasip ederse adi "Miray beren" olacak insallah

İnş isteyen ve olmaysn herkese Allah hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasib eder. Ben de kızım olursa Elif ismini koymak istiyorum eşim de Ayşe adını çok seviyor.
Aminn..
Benim de esim Ayse ben de Sare istiyordum. Ayse Sare oldu kizimizn ismi. Elif de Sare den sonra en sevdgim kiz ismi..

X