Doğuma Hazırlık Kızım olucak ama isim kararsızlığım tuttu gene :((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blue-mom

Evli, Mutlu, Hamile :)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
26
8
Kızlar eşimle öle yolda konuşurken erkek olursa kuzey, kız olursa su koyalım dedi. Kendimi erkeğe hazırladım kız ismi hiç düşünmemiştim. Kesin kuzey olur diyordum ama kızım olucak Ve bi kararsız kaldım. Yani bulduk aslında Ben nil ismini seviyorum diye Nil ismine bişi bulalım dedim oda NİLSU olsun dedi. Şu ana kadar hep böle seslendik konuştuk falan ama sizce nasıl. Arkadaşıma dedim herkeste var ne o öle dedi. Aslında ismini de çok beğeniyoruz ama işte her kafadan bir ses...
Sizin yorumlarınızı da alayım!!!

suya muya gerek yok bence sadece nil olsun net
bende dun ogrendım prensesımız olcakmıs ahsen koycam ısmını :KK68:
en mukemmelı en guzelı demekmıs :)

Sizce kızmı erkek mi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 129
Lütfen isim sonuna su, can koymayın, o kadar çok ve artık o kadar itici geliyor ki. Nil kendi başına gayet duru, gayet güzel. Duru da olabilir bakın isim olarak :KK39: Nil de çok güzel, sağlıkla kucağınıza alın inş.

Hayirlisiyla kucagniza alin insaAllah.. Benim su ismine ayri bi antipatim var. Nil ismini severim. Ikisi birarada da hosuma gitmedi..
Ama icinize en cok ne siniyorsa onu koyun derim ben. Anlami guzel olsun yeterki.. Ben Sare ismini cok severim.Kizimin ismi. Cevremde bir kac kisi disinda kimse begenmemisti duydugunda.. Her kafadan ayri bir ses..Ama hic etkilenmedim.. Hayirlisi olsun..

Bence Nilsu guzel, sonuna "Su" gelmis diger isimler gibi degil, fakat anlam olarak dusununce Nil'den zaten su akar, bu yuzden anlamsiz geliyor bana.

Bizde kızımız olursa su düşünüyoruz ama sadece su yani isimlerin yanına gelen su çok itici gerçekten

İsmim nil...ismimi cok seviyorum.ismimle ilgili bugüne kadar hep olumlu tepkiler aldım.benim ismimi babaannem koymus.aynı zamanda o dönemlerin mısır prensesinin adıymış.nil ismini düşünebilirsiniz.sade hoş bir isim.

Ben de dün oğlum olacağını öğrendim. Kız diye hayal etmiştim hep. İsmi de hazırdı.
Derin:KK200:
Şimdi oğluşum işleri karıştırdı. Ebeveynler bizim babamıxın adlarını koyun diyorlar:KK12: stresteyiimmmmm:KK34:

Bence de Su koymayın çok fazla var. Zeynep Nil falan olabilir bence ya da tek başına Nil.

Kızlar eşimle öle yolda konuşurken erkek olursa kuzey, kız olursa su koyalım dedi. Kendimi erkeğe hazırladım kız ismi hiç düşünmemiştim. Kesin kuzey olur diyordum ama kızım olucak Ve bi kararsız kaldım. Yani bulduk aslında Ben nil ismini seviyorum diye Nil ismine bişi bulalım dedim oda NİLSU olsun dedi. Şu ana kadar hep böle seslendik konuştuk falan ama sizce nasıl. Arkadaşıma dedim herkeste var ne o öle dedi. Aslında ismini de çok beğeniyoruz ama işte her kafadan bir ses...
Sizin yorumlarınızı da alayım!!!
Canım bence nilsu Güzel, olabilir yani.

X