Kızım sürekli kucağımda

serapyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
74
0
36
Kocaeli
6 aylık kızım var dogdugundan beri huysuz getirmediğim doktor kalmadı bişeyi yok diyorlar sürekli kucak istiyor..yaından uzaklaştığım an başlıyor ağlamaya..yürüteç aldıkiçinde durmak istemiyor..bebek arabası aldık ondada biraz duruyor sonra başlıyor ağlamaya napıcam ben yaaa..iş yok yemek yok tuvalete gidecek vaktim bile yok..birde hep oyun istiyor nezaman normal hayata dönücez biz

6 aylık kızım var dogdugundan beri huysuz getirmediğim doktor kalmadı bişeyi yok diyorlar sürekli kucak istiyor..yaından uzaklaştığım an başlıyor ağlamaya..yürüteç aldıkiçinde durmak istemiyor..bebek arabası aldık ondada biraz duruyor sonra başlıyor ağlamaya napıcam ben yaaa..iş yok yemek yok tuvalete gidecek vaktim bile yok..birde hep oyun istiyor nezaman normal hayata dönücez biz

ah canım allah yardımcın olsun,benmde 2 yaşında oğlum biz atlattık o dönemleri ama bazen ne zaman normal hayata döncem diyorum bende:1: senin daha yolun var yani:) ama sabret geçer bu günler bebeğinin her gününü keyifle geçirmeye bak çünkü o bir daha 6 aylık olmucak;) biz oğluma salıncak almıştı 4 aylık falandı çok fena kucak istiyodu salıncak hayatımı kurtarmıştı resmen onda oturuyo uyuyor mamasını bile onbda yiyodu şimdiye kadar.eğer almadıysan tavsiye ederim.kolay gelsin cnm

annesi bu onun gelişiminin parçası... onu sizle doyurmaya bakın... bol bol kucağa almaktan çekinmeyin... tamam hiç zaman kalmıyor ama onun bu talebini bastırırsanız psikolojik gelişimini sekteye uğratırsınız... bu ilk 3 yaş için olağan olması gereken bir durum... şöyle yapın; günün uygun bir zaman diliminde 45 dakikanızı mutlaka ama mutlaka ona ayırın.. diz dize göz göze... bu zaman diliminde onadan başka hiçbirşey olmasın... bunu yapmaya başlayın o size doymaya başlayacak... yani aslında ilk 3 yıl anneler yapışık ikiz gibi yaşamaları doğal olması gereken bir süreç.... bol şans....................

Back
X