Çocuk Hastalıkları kızım vezikoüretel reflü (vur)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kedici canım benim allah ayvrucuğuna şifa versin inşallah hiç merak etme 2 derece iyileşmesi mümkün bak bizim 3 dereceydi 4 derece olsa ameliyat olacaktı allaha şükür geçti ilaçlarını düzenli kullan bizde alfoxil kullandık ben haftanın 3 günü hastanedeydim zor geröekten benim oğlum 3 yaşında ve daha yeni çişe alışıyo nedenide bebkken sonda ile idrar aldıkalrı için sürekli bi travma oluşmuş tuvalete alışmalarıda sancılı oluyo ama şükür çişede alıştı inşallah sizde öyle bi durum olmaz inşallah 1 ve 2 derece vur 1 yaşına kadar geçme ihtimal,i çok yüsek böbrekleri zarar görmediyse hiç kendini üzme tedavisi iyi sonuçlanır en yakın zamnda şifa bulur inşallah

Elifsultan cevabın için çok sağol. Böbreklerinde bir hasar yok şimdilik, inşallah olmazda. Bende sürekli hastanedeyim, sonda ile idrar alınması gerçekten çok rahatsız edici bir işlem, ben 2 haftada bir torba ile aldırıyorum, eğer torba kültüründe lökosit görünürse sonda ile aldırıp enfeksiyon var mı yokmu emin olmaya çalışıyorum..
İnşallah bir daha enfeksiyon geçirmez ve ameliyata gerek kalmadan düzelir bebeğim. Allah hepsine şifa versin inşallah..

Benim de oğlumda var 2. derece. Umarım dediğiniz gibi 1 yaşına kadar atlatırız. ıyileşen bebekleri okuyunca içime su serpildi ne yalan söyleyim. Allah razı olsun.

merhaba arkadaşlar

kızım 22 aylık şu anda. biz 8 aylık öğrendik. tek taraflı ve 3. derece.

biz behçetuz hastanesinde erkin serdaroğluna gittik ve hala gidiyoruz. ilk teshiste böbrek sindigrfasi ve voiding yapıldı. 8 aylıkdan beri koruyucu tedavi olarak düşük dozlu antibiyotik kullandık. lızımın baktirime alerjisi oldu o yüzden gece yatmadan 125 mg largopenden her gece 1 ölcek verdik halal veriyoruz. nisan başında tekrar bu testler yapılcak. bakalım sonucu görcez nasıl bi gelişme oldu.çok heycanlıyım vede paniğim aynı zamanda. testle kısa ama biraz zor oluyo ki bunları ilk yaptıgımızda 8 aylıktı herşeyden bi haberdi şimdi nasıl tutucam bilmiyorum. umaruım geçmiştir operasyona gerek kalmaz . bildikleriniz paylaşırsanız çok sevinirm

sevgiler saygılar

5 aylık bir kızım var.ne ateş ne kusma hiç bir şeyi yok.100000 klebisella çıktı idrarında ve 1 aydır antibiyotikle tedavi oluyoruz.haftaya tekrar idrar kültürü yaptıracağız.merak ettiğim benim kızım ilk defa yaşıyor bu durumu.sadece tedavisi uzadı.bu durumdada direk sindigrafi ve voiding çekiliyormu yoksa bazı belirtilermi olmalı?teşhis için direk nefroloji polikinliğindenmi giriş yaptınız.kararı nasl verdiniz.çok geçmiş olsun bu arada.su anda o kadar korkuyorumki bebeğim için.erkin beyden memnunmusunuz peki?
Allah bebklerimizi korusun.
birde sizin bebeğinizin idrarında lokosit e kadardı ve mikrop ne idi.bende haftaya behçet uza gideceğim inşallah yazdıklarımı görürsünüz.

Merhaba arkadaşlar kızım 1 yasinda 2 aylıkken sol böbreğinde 3. evre vur tespit edildi 1 yıldır koruyucu duzeyde antibiyotik kullaniyor şimdi volding yeniden yapılacak hem heyecanlı hem endişeli yim. Bu konuyla ilgili bildiklerini paylasirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…