Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bende 1 YAŞ doğumgününü süsleri peçete vs dahil duruyor hepsini 20 tl ya veririm ayrıca hiç giyilmemiş tütüTakım'ı da var o da 25 Bir de Nike bot var orjinal 21,5 no ilgilenirsen konuşalımtemmuzda olucak vaktim var birde 2 yaş mont ve bot arıyorum
Tamam hepsini tek tek çekerim whatsapp varsa özelden yazarsan oradan atmam daha kolay olurRESİMLERİ VAR İSE HEPSİ İLE İLGİLENEBİLİRİM
Bot 1 yas civarı olur canım o da giyilmedi tamamen sıfırdır. Türü takım rahatlıkla olur altına mothercare ayakkabı var bende o da olur düsünürsenTAM 7 AYLIK 9,5 KİLO BOY 71 CM SİZDEKİLER OLURMU BEDENLERİ
Tamam o zaman Kızımın uyuduğu odada hersey uyanınca çeker buraya yüklerim bakarsın cnmwhatsapp yok
Canım önce süsleri yüklüyorum resimleri acıklayacagımtemmuzda olucak vaktim var birde 2 yaş mont ve bot arıyorum
1. Kapı posteri evin sokak kapısına asmıştım ben Yırtık vs yokEki Görüntüle 1410075 Eki Görüntüle 1410079 Eki Görüntüle 1410081 Eki Görüntüle 1410086
Canım önce süsleri yüklüyorum resimleri acıklayacagım
Tütü setimiz hiç giyilmedi önünden ipi var iki yasta da olurtemmuzda olucak vaktim var birde 2 yaş mont ve bot arıyorum
Ayakkabıları ekliyorum üçü de giyilmemiştirtemmuzda olucak vaktim var birde 2 yaş mont ve bot arıyorum
1. Mothercare 2 no 18 numaraAyakkabıları ekliyorum üçü de giyilmemiştirEki Görüntüle 1410101 Eki Görüntüle 1410102 Eki Görüntüle 1410103