Doğuma Hazırlık kızıma isim anketime katılır mısınızzz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim kulağa hoş geliyor

• rüya

OY: 8 12,1%
  • eylül

OY: 20 30,3%
  • cemre

OY: 16 24,2%
  • mısra

OY: 6 9,1%
  • öykü

OY: 16 24,2%

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .
Öyküyü bende çok begeniyorum bende çok kararsızım mira maya ecem de hoş gelen isimler ama kızımın adının öykü olmasi konusunda çok kararsızım

Yillardir ruya ismine takigim. Kizim olacak insallah. Cok istiyorum ruya olaun. Ipek, elif de basina koymak istediklerimiz.
Ahu ismini de istedim ama esim direkt ahu tugba gelio inasin aklina dedi. Kararsizim ama ruya kesin insallah. Ona badka bi isim yakistiramiyorum sanki

Eylul ismini ben de severdim ama bi cok kisiden eylullerin depresif oldugunu duyunca sogudum. Malum sonbahar ayi. Hazan mevsimi.
Cemreye gelince; peygamberimiz cemre isimli birini anlami yakan ates manasina geliyo diye cemileye cevirmis ve cocuklariniza guzel isimler verin demis. Arastirirsaniz tam hadisi bulabilirsiniz.
Anlam cok onemli. Suzan gibi mesela. Suzan da yakici yakan demek ve bnm tanidigim suzan hakikaten oyle, degisik sorunlu biri. Savas, boran vs vs
Tanidiklariniz varsa rahatca gozlemleyebilirsiniz.

Eylül güzel isim ama o kadar çok koyuldu ki canım. Ada,ela,defne,çınar vs... hepsi son 5 yılın bence en çok koyulan isimleri.
Cemre de çok güzel :KK66:

kızım olsaydı doğumu eylüle geldiğinden ve en sevdiğim ay olduğundan eylül koyacaktım ama oğlum oluyor eymen koyuyorum oyumu eylülden yana kullandım tabisiii :KK68:

Cinsiyetimiz daha belli degil ama şimdiden isim arastırmalarına basladık kızım olursa ismi Aden İkra olacak oğlum olursa Arat Han olucak.sizlerede fikir olsun diye bi kaç isim yazayım istedim.erkek secenek yok malesef ama ben erdem yaser yusuf oğul isimlerini begeniyorum.kızda Belemir mileyna elizan çisem isimlerini begwniyorum.

X