kızıma isim arıyorum.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar kızıma isim konusunda karar veremedik. yardımcı olun. yeni fikirlerede açığım.

elif
yaren
sena
birce
melis
buse
çağla
ırmak
duru
derin
eda

elif yaren veya elif sena nasıl sizce.

elif yaren çok güzel ben çok istemiştim bu ismi kızıma ama babamız istemedi.. bizde elif nisa koyduk kızıma. alternatif olarakta elif berra yı önerebilirim sana. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde al kızını kucağına inşallah.

Son düzenleme:
benim kızımın adıda elif ece..herkes çok yakıştırıyor.ve tek kelimeyle ikisinide söylüyorum.elif yaren koyduğunda muhtemelen tekini kullanacaksın.yada çevrenin yarısı elif yarısı da yaren diyecekler.buda kimlik bunalımına sebeb verebilir.iki isim kullanacaksan biri kısa olsunki ikisinide birden kullanabilesin.ben çevremede iki ismi birden söylemesini rica ediyorum.

benımde kızım oluyo bızdee ela derin koyucaz bende ıkısının bır kullanılmasından yanayım

kızlar kızıma isim konusunda karar veremedik. yardımcı olun. yeni fikirlerede açığım.

elif
yaren
sena
birce
melis
buse
çağla
ırmak
duru
derin
eda

elif yaren veya elif sena nasıl sizce.

canım hamilelik takvimine göre bebişin doğmuş galiba :):emir_bebek: biz de görürüz inşallah o günleri
ne koydunuz ismini merak ettim?

İsmin anlamının çocuğun kişiliğine yansıdığını düşünen birisi olarak anlamı olmayan ve sadece kulağa hoş geliyor diye isim koyma tarafında olmayanlardanım.Mesela derin ismini hiç düşünmem.İçten gelen,yüzeyi tabanında uzak olan demekmiş,mesela ben Naz,Nazlı ve eda isimlerini beğeniyorum ama kime sorduysam çok nazlı oluyorlar sen bilirsin dediler.Derin devlet,derin sular,derin nefes al derken bile çocuk dönüp bakacak.Son iki yıldır çok konulmuş bir isim.Bir de mina isminin anlamını bilmiyorum ama bence bir kıza verilirken 2 kere düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.Tek bir harf eklenerek çocuğun bile anlamadığı yanlış anlamlar ortaya koyabilirler,hatırlar mısınız mupet show vardı,orda düt dürü dürüt... mına mına!düt dürüt düt ... mına mına! diye şarkısı vardı,onu bile tv programları nasıl mizansen olarak kullandılar.

Back
X