Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle duru isimlerin insanlara etkisi oldugunu düsünüyorum tanıdıgım 3 duru var. Biri 10 yasında diğeri 14 diğeri 23 .Hepsinin yüzü o kadar güzelki. 10 yasındaki kücük kızın hareketlerinde bile bi asalet bi duruş var:)
merhabalar ben 16 haftalık hamileyim ve ALLAH izin verirse sağlıklı hayırlı bir kızım olacak ismini melek sarekoymak istiyorum inşallah. mesela melike elif serra armağan hüda hüma sena hacer bahar gibi isimleri de cok severim. ALLAH evlatlarımızı isimleriyle sağlıkla sıhhatle uzun hayırlı bir ömürle yaşatsın AMİN....
merhabalar ben 16 haftalık hamileyim ve ALLAH izin verirse sağlıklı hayırlı bir kızım olacak ismini melek sarekoymak istiyorum inşallah. mesela melike elif serra armağan hüda hüma sena hacer bahar gibi isimleri de cok severim. ALLAH evlatlarımızı isimleriyle sağlıkla sıhhatle uzun hayırlı bir ömürle yaşatsın AMİN....
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim kizimin ismi de Ayse Sare. Cok cok severek koyduk. Melek Sare de hem uyumlu hem de guzel.. Sare ismi en sevdigim, anlamini da cok begendigim bir isim..