Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım kreşe gidiyor 3 tane eliz isminde çocuk var. Elsa da çizgi film karakteri değil mi? Siz bilirsiniz ama daha güzel isimler bulmayı deneyin.Elsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
Daha düzgün dalga geçilmeyecek isimler tercih ederim. Kimsede olmasın diye değişik isimler koymam.Elsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
Kar prensesi dogurmayacaksaniz elsa cok sacma degil mi? Eliza da keza oyle tibbi bir test adi, yani cocugunuzu resmen muhtemel zorbalarina kurban dogurmus olursunuz.Elsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
Yanlış yazmısım elisa demek istemiştimŞu çoçuklara doğru düzgün isim verin nolur artık ya elsa nedir ömür boyu zorbalansın dalga geçilsin diye mi bu çaba
Zeynep
Berrak
Umay
İnci
Neyinize yetmiyor ki
bence cok kotuElsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
Burda ki herkes beni yanlış anladı ben popüler bir isim koyma arayısında değilim aslında sadece sadece ismi söylerken mutlu olmak istiyororum daha doğrusu şuana kadar hiçbir isimden tamam bu olsun enerjisini almadımbence cok kotu
bir insan neden cocuguna cok popüler bir animasyon karakterinin ismini verir ki?
bir de soyadi turk, adi elsa
elsa koçbaş , elsa turkyilmaz
komik geliyor bana. duyan annesi yabanci sanacak
eliza da bethi eksik yaninda. ki cok demode bir isim yabancilar bile koymaz cocuguna.
yani daha anlamli, daha çocuğunuzun da sevebilecegi bir isim bulmayi deneseniz bence daha iyi olur
Çizgi film karakteri ismi olduğunu bilmiyordum benim beğendikleri mide eşim beğenmiyor öyle bir türlü karar veremedim aslında ben Nilgün koymak istiyorum ama bu seferde o beğenmiyor hiçbir isimde anlaşamadık istediğim o sıcak enerjiyi işte bu diyeceğim bir enerji alamadım malesefİkisini de beğenmedim elsa çizgifilm karakteri değil mi
İkisi de değil, Size öneri sunayım Ada ,Asya,İnci,Aden,Berra,yazdığınız isimlere uygun Eslina ya daElsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
Canım sen terapi konusu açmıştın daha hamile misinElsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
Şu olsun diyemem ama bunlar kesin olmasınElsa ya da Eliza ismi sizce nasıl