• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim bulamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

Elsa ya da Eliza ismi sizce nasıl
bence cok kotu
bir insan neden cocuguna cok popüler bir animasyon karakterinin ismini verir ki?
bir de soyadi turk, adi elsa
elsa koçbaş , elsa turkyilmaz
komik geliyor bana. duyan annesi yabanci sanacak
eliza da bethi eksik yaninda. ki cok demode bir isim yabancilar bile koymaz cocuguna.
yani daha anlamli, daha çocuğunuzun da sevebilecegi bir isim bulmayi deneseniz bence daha iyi olur

bence cok kotu
bir insan neden cocuguna cok popüler bir animasyon karakterinin ismini verir ki?
bir de soyadi turk, adi elsa
elsa koçbaş , elsa turkyilmaz
komik geliyor bana. duyan annesi yabanci sanacak
eliza da bethi eksik yaninda. ki cok demode bir isim yabancilar bile koymaz cocuguna.
yani daha anlamli, daha çocuğunuzun da sevebilecegi bir isim bulmayi deneseniz bence daha iyi olur
Burda ki herkes beni yanlış anladı ben popüler bir isim koyma arayısında değilim aslında sadece sadece ismi söylerken mutlu olmak istiyororum daha doğrusu şuana kadar hiçbir isimden tamam bu olsun enerjisini almadım

İkisini de beğenmedim elsa çizgifilm karakteri değil mi
Çizgi film karakteri ismi olduğunu bilmiyordum benim beğendikleri mide eşim beğenmiyor öyle bir türlü karar veremedim aslında ben Nilgün koymak istiyorum ama bu seferde o beğenmiyor hiçbir isimde anlaşamadık istediğim o sıcak enerjiyi işte bu diyeceğim bir enerji alamadım malesef

Elsa cizgifilm kahramanı degilmi çok uygun gibi değil sanki. İki kızım var ilki Eylül Naz .ikinci Nil çok severek verdim hemde hastanede doğduktan sonra bende çok kararsız kalmıştım . Öneri isterseniz de ; Ayla, Zeynep, inci aklıma geliyor.

Elisa deyince aklıma sadece AIDS testi geliyor. Ben olsam vermezdin bu ismi. Elsa da eğer Türkiye’de yaşıyorsanız karlar ülkesi karakteri ile özdeşleşecek.

İsim olarak çift isim önermiyorum çünkü okul hayatında da zorlanıyor çocuklar tek ve güzel Türkçe bir isim olabilir. A

Back
X