kızımın doğum günü partisi

zen2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
451
64
34
kızlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum şu kızıma doğum günü hazırlıcam ancak hiç vaktim yok konsepiti doktor kızım ilk konuşmaya başladığından beri doktor olcam der sürekli bu sebeple bende onun doktor olduğu bir parti hazırlıcam ama yarına ve sadece bir günüm var gerekli bir çok şeyi hazıradım pasta kostüm vs fakat başka aklıma bir şey gelmiyor lütfen sizlerden yardım istiyorum aklınıza gelen ufak detaylar kızımı çok mutlu edebilir.hadi yardıma varmışınız?????????

buda doktor konseptli olanlardan ben kızıma bir doktor önlüğü yaptırdım
maske steteskop işte bilindik doktor malzemeleri pastasıda o şekilde ama eve süsleme adına neler yapanilirim

bende kizima dogum gunu yapicam ama bu kadar tefaruat bana abarti geliyor.balonla filan susleyin evi yeter zaten hazla susten pusten gelen misafirde rahatsiz tani bu benim dusuncem

Pinterest'e doctor theme party medical party vs. Yazıp aratın birsürü öneri çıkıyor. Eğer zaten baktıysanız, ülke seçeneğini değiştirip aramayı deneyin. Türkiye'de temalı parti olayı yeni yeni yaygınlaştığı için çok birşey çıkmayabiliyor

upload_2015-2-7_14-1-26.png
Biz de geçen hafta kızıma doğum günü yaptık, minnie Mouse çok seviyor,konseptimiz oydu. Keçe alıp minnie Mouse un kafası şeklinde kestik içine harf yapıştırdık.İyiki doğdun Hira yazdık :) Sizde bu resimdeki kafayı keçe alıp kesebilirsiniz. Yüzün içine harf yazın. Bizim bu tarzdaydı;bunun yukarıdaki gibi doktro kafalısını düşünün :KK70: (keçeyi siz alıp keseceğiniz için 3-4 lira verirsiniz en fazla)

Ben ogluma Spiderman konsepti yapiyorum bu sene
hersyi ben hazirladim
google doctor printable free veya doctor birthday printable free yaz eger imkanin varsanozalitciden veya buyuo bir kitasyeden 120 gr ustu a4 kagit ve kuse kagit al printerden bas veya bastir evde yaparsan toplam maliyet atiyorum 10 tl olur. Ben kurdan susu pipet susu cupcake susu popcoen kutusu pecete susu banner lolipop sticker hepsini kendim hazirladim bitmek uzere gorsel paylasiyorum

Eklentiler

• IMG-20150204-WA0007.jpeg
    IMG-20150204-WA0007.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 98
Kendiniz de hemşire kılığına girebilirsiniz. İçecekleri ilaç şişesinde sunabilirsiniz. Enjektörlerin içine de büyük olanları tabi renkli şeyler koyup süsleyebilirsiniz. İplere ilaç kutusu hap falan asabilirsiniz.
Çocuklar cok küçükse iceceklern ilaç sisesinde sunulması biraz sakıncalı olabilir diye düşünüyorum

Eh, pasta vs konsepte uygun, bence dekorun %80nini zaten yapmissiniz.

Balon asabilirsiniz, bir de aptalca br fikir ama ameliyat eldiveni alip, balon diye sisirebilirsiniz.

X