- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
Arkadaşlar kızım bu ayın 24 ünde 1. Yaşına giriyor eşimle beraber bahceli ufak bi restorantta 3 masalık yer ayırttık. Ailelerimizi Eşimin ve benim arkadaslarımızı eşleriyle cağırmak için özelliklede bebekli arkadaşlarımızı cağırmayı düşünüyorduk. Dün annemlere ve kayınvalidemlere haber verelim istedim. Kayınvalideme yer ayırttık sizleride bekliyoruz dememle başladı teyzenleride cağır , halanlarıda cağır amcanları unutma ayıp babaanne anneanne derken 40 kişi söyledi buarada teyze hala babaanne anneanne dediğim hep eşimin ailesi zaten kızımın amcası dayısı halaları buluncak. Bende biz ufak bişe düşünüyoruz anne kızımın 1 yaşına ait fotosu olsun diye sence gerek varmı bu kalabalığa ben düşünmüyorum dememle başladı eğer doğum günü yapılcaksa cağırman lazım ayıp olur hadi iyi akşamlar dedi kapattı.
Buarada kızımın diş buğdayınıda yapamadım komuşularına kadar davet edicek diye. Yanlış anlamayın normal zamanda gelsinler yiyelim içelim hizmetlerini asla eksik etmem doğuluyuz bizde misafir eksik olmaz ama istiyorumki o özel anlarda kızımla ilgilenim beraber tadını cıkaralım. Misafirlerle gelenlerle uğraşınca hiçbişe anlamadan geciyor. Mevlütte tek bi kare resmimiz bile yok evi hınca hınc doldurdu akşam oldu resim cekmediğimiz aklıma geldi tamam geniş aile bunu bilerek evlendim keza bizimde ailemiz geniş lakin iptal etmeyi düşünüyorum akşam eşimle konuşup.
Siz ne düşünüyorsunuz benmi fazla takılıyorum
Buarada kızımın diş buğdayınıda yapamadım komuşularına kadar davet edicek diye. Yanlış anlamayın normal zamanda gelsinler yiyelim içelim hizmetlerini asla eksik etmem doğuluyuz bizde misafir eksik olmaz ama istiyorumki o özel anlarda kızımla ilgilenim beraber tadını cıkaralım. Misafirlerle gelenlerle uğraşınca hiçbişe anlamadan geciyor. Mevlütte tek bi kare resmimiz bile yok evi hınca hınc doldurdu akşam oldu resim cekmediğimiz aklıma geldi tamam geniş aile bunu bilerek evlendim keza bizimde ailemiz geniş lakin iptal etmeyi düşünüyorum akşam eşimle konuşup.
Siz ne düşünüyorsunuz benmi fazla takılıyorum