Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yunan kökenli değilseniz Lidya adı çok saçma. Anlamı güzel de olsa insanlarda uyandırdığı çağrışım parayı bulan medeniyet olması. Eğreti duruyor bizim çocuklarımızda bu tarz isimler. Ben Türk olduğum için kızıma Ece ismini koymayı düşünüyorum.
Sanki yanyana ikisi uyumlu degil gibi geliyor. Bi de o ece diyecek ben lidya dicem onun cevresi ece diyecek benim cevrem lidya.. karisiklik olur diye dusunuyorum
Sanki yanyana ikisi uyumlu degil gibi geliyor. Bi de o ece diyecek ben lidya dicem onun cevresi ece diyecek benim cevrem lidya.. karisiklik olur diye dusunuyorum
Bilmem ben iki isim seviyorum nedense benimde 2 ismim var ama ilk ismimi kimse soylemez hatta bilmezler bile 2. İsmimi kullaniyorum genede 2 isim güzel
Yunan kökenli değilseniz Lidya adı çok saçma. Anlamı güzel de olsa insanlarda uyandırdığı çağrışım parayı bulan medeniyet olması. Eğreti duruyor bizim çocuklarımızda bu tarz isimler. Ben Türk olduğum için kızıma Ece ismini koymayı düşünüyorum.
Yunan kokenli degilim sadece selanik muhaciriyim ve arkeolog oldugum icin sempati duyuyorum bu isme bide modern yunan degil antik yunan kokenli hatta lidya uygarligi gunumuzde bizim ulke topraklarimiz icinde yer aliyor
Yunan kokenli degilim sadece selanik muhaciriyim ve arkeolog oldugum icin sempati duyuyorum bu isme bide modern yunan degil antik yunan kokenli hatta lidya uygarligi gunumuzde bizim ulke topraklarimiz icinde yer aliyor
Biliyorum, tarih derslerinden hatırlıyorum. Adanalı birinin Kilikya kökenli Ermeni ismi koyması ne kadar alakasızsa bu da o kadar alakasız geliyor bana. Sadece bu değil, Arapça isimler için de geçerli bu fikrim. Bizim öyle güzel isimleriniz var ki… Dediğim gibi ben olsam Ece’yi tercih ederdim. İsmi de bahtı da güzel olsun.