• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın ismini değiştirmek istiyorum.. bilgi sahibi varmi :(

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
Ahh arkadaşlarçocukluk hayalimdi kızım olursa ismi elif olacak senelerce hep bunu isterdim hatta bu siteye kayıt olurken hamile bile değildim o zaman bile elif yapmışım zaten her yere elif ile alakalı şeyler yazardım bu da bir takıntı belki de bir zaaf...

Sonra hamile olduğumu öğrendim ve kız olduğunu öğrendiğim gün elif geliyordu benim için

ama kayınvalidem vefat etti o sıra aile büyükleri ismini koymayı söylediler başta kayınpederim kayınvalidemin ismi gülay o anki duygusal psikoloji ile eşim Gülay yazdırdı ama ben o andan itibaren hala buna alışamadım ben elif diye sesleniyorum insanlara ismini sorduğunda elif gülay diyorum

artık mahkemeye gitme zamanı geldi aramızda hiçbir isim değiştiren varmı ne kadar uzun sürer masrafı nedir kesinlikle değiştireceğimlütfen bilgi sahibi olan varsa maddi ve süreç olarak ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olurmu başta avukat ve sizden almam gereken yolus soruyorum

Merhaba,
İsim değişikliği için yasa çıkacak.Nüfus müdürlüğünden değiştirebileceksiniz.Yasanın çıkmasını beklemenizi öneririm.
İyi günler dilerim.

Back