Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbise kot badşler kaç tl cnm 9-12 aymı oluyor yani?Merhaba canım, benim kızım 2 yaşında :) Konu başlığını yazarken beni rahat bırakmadı çingenem :) Sanırım 1 yerine 2 yazmışım :) Konu başlığını da düzeltemiyorum, elimdeki kıyafetler 1 yaş altı kusura bakma cnm
canım her biri 5 tl canım :) Dolabında yer kalmadı koyacak yer bulamıyorum elimden gitsin diye uygun fiyata vereceğim :) Kot 1 yaş için ama elbiseler 6-9 yazıyor benim kızım zayıf olduğundan 1 yaşındayken giyiyordu :)Elbise kot badşler kaç tl cnm 9-12 aymı oluyor yani?
kavun içi rengi elbise kot ve badilerle ilgilneiyorum ama ekliyecegin varmı daha?ve 9-12 aymı oluor bunlarcanım her biri 5 tl canım :) Dolabında yer kalmadı koyacak yer bulamıyorum elimden gitsin diye uygun fiyata vereceğim :)
cnm kot 1 yaş yazıyor ama elbiseler ve badiler daha çok 6-9 ay çoğununda etiketindeki yazılar yıkanmadan dolayı silinmiş :)kavun içi rengi elbise kot ve badilerle ilgilneiyorum ama ekliyecegin varmı daha?ve 9-12 aymı oluor bunlar
şimdi baktım badilerekavun içi rengi elbise kot ve badilerle ilgilneiyorum ama ekliyecegin varmı daha?ve 9-12 aymı oluor bunlar
patik yok ne yazık ki ama ev botu var bir tane 1 yaşındayken giydiği kaç numara olduğunu hatırlamıyorum ama 21 di sanırım :)elbiselri bekliyorum o zaman. birde süslü patikleriniz varmı?
o zaman elbiselri bekliyorumşimdi baktım badilere
patik yok ne yazık ki ama ev botu var bir tane 1 yaşındayken giydiği kaç numara olduğunu hatırlamıyorum ama 21 di sanırım :)