Bebek Beslenmesi kızımın poposu hep kırmızı :S

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar bebeğim 19 günlük oldu bugün maşallah.
ıslak mendili değiştirdim(sleppy di uniye geçtik) kaliteli bez markası almıştık(prima idi molfiz e geçtik) onu da değiştirdik ama yok yok olmadı..

ne yapsam...ne yaptınız..

Pudra ve kremi karıştırın oyle deneyın birde canbebe kullanın benım oğlum bı onda pişik olmuyordu tabı taaa 8 yıl önceki deneyımım

Bence ıslak mendıl kullanmayın. Ben oğlumda 1 kere kullandım okadar. Pamugu ıslatın onunla silin. Emin olun ıslak mendılden cok cok daha iyi. Benim oğlum alerjik bünyeye sahipti. Pamuk ile 1 kere bile ne pişik ne kızarıklık oldu. Eltimin oğlunda da kızarıklık olmuştı nıvea nın pişik kremi iyi geldi. Pudra için cocugun cıgerıne yapışır dıyenler var. Tabi bu bi söylenti ne kadar doğru bilmiyorum.

Bubchen pisik onleyici bariyer krem dogumdan itibaren kullandim.hic pisik olmadi.birde arkadaslarin dedigi gibi uzun sure hic islak mendil kullanmadim bi kucuk kutuya ilik su koyup ozel pamuklar var cocuk poposu silmek icin (carefur migros e bebek gibi bi cok yerde bulabilirsiniz silerken dagilmiyor )onun ile sildim.kurulama islemini tamponlayarak yapip hic pisik olmadan o sureci atlattik .a bide biraz ele avuca geldiginde her kaka yaptiginda yikadim halada oyle yapiyorum malesef bezden kurtulamadik.pisik onleyici kremi bi kutu anca kullandim uzun bi sure gidiyor.ince bir tabaka halinde kullaniliyor.cok yazdim dimi:) pisiksiz buyudu kizim umarim sizinkide oyle olur.basarilar

Vallabcnm su yesil uxun kutuda arko kirem varya 1 lirs faln ben kzima kullandim cok iyi geliyo okadar cok pisik kremi kullsdim hic bir faydasini gormemistim ama. O kirem cok iyi geldi dene derim gcmis olsun

Selam, bir arkadaşım yurt dışında yaşıyor ve bize bir krem getirdi. Hayatımızın kremi oldu açıkcası! Değil pişik, kızım düşse, sinek ısırsa bile sürüyoruz. Bu kulüpte çok çok yeni olduğum için isim verebiliyor muyum bilmiyorum. Bu yüzden adını yazamadım ancak dünyanın belki de en doğalı dedikleri krem. Tek sorun TR de satışı yok. Burdan irtibata geçip geçemeyeceğimizi de bilemiyorum. Sakın kortizon veya kimyasal içerikli bişey kullanmayın bunu çok iyi biliyorum ama :)

Eczaneye bi sorun BEPANTHEN varmi türkiyede varsa onu kullanin yoksa tereyagi sürün zaten Bepanthenin icerigine tereyagi ve cinko kremi bide pisikmi mantarmi tam emin olun belki mantardir eger mantarsa cinko kremi alin sürün

Pişiğe kesinlikle pudra dökülmez daha beter yapar,o pişik olmadan önce kullanılır.

Bir bir buçuk liralık arko varya tüplerde onu kullan doktor tavsiyesi bu..bir dünya para vermeyin yazık.. bide ılık su ve pamukla sil canım en az uç ay

Söyledigim bepanthen kreminin ismi türkiyede bepanthol müs tavsiye ederim almanyada en ünlü kremdir bu pisige yaralara normal cilt kuruluguna.

Ama dedim ya önce mantarmi pisikmi ona emin ol.

Benim tavsiyem, ben bebeğimin poposuna unibeybi yeni doğan ıslak havlu ile temizliyorum. Ardından pamuğa karbonatlı su ve zeytinyağı ile temizleyip kapatıyorum. Çokta güzel oluyor. Pişik içinse en etkili çözüm e vitamini kapsülleri. Eczaneden bi kutu evicap alın. Pişik olan bölgeye bir kapsül açıp yedirin. Bir günde her bez değişiminde yapın ve en az 5 dk hava alsın hemen kapatmayın. Çok faydalı. Ben hiç pişik kremi kullanmadım. Bir kez pişik oldu ondada bir günde geçti. 3 veya 4 kapsül ile hallettim işi. Sık sık bezini değiştirin.

Kimyasal içeriyor ama pişiğe en iyi sudokrem etki ediyor. Doktor tavsoyesiyle aldım Neredeyse yara olmak uzere olan pişiği 2 günde geçirdi.

ıslak mendil alerji yapmış olabilir. ılık su ve pamuk kullanıp deneyin bir de.
ayrıca pişik kremine gerek yok zeytinyağı kullanın. benim doktorum pudra kullanmamamı söylemişti bu arada.

islak mendil kullanmayin bence bebek temizleme pamugunu islatip onu kullanabilirsiniz hem sicakla hem islak mendil belki ondan gecmiyodur kizarikligi

Bence islak mendil yerine bebek pamugu ve ilik su kullan canm. Ben pisik kremi olarak mustela kullniyorum cok memnunum tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…