- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
Kızımız için bi türlü bi isme karar veremedik. Eşim Hira Nur'a takmış durumda bende pek istemiyorum. İsim önerilerinizi bekliyorum. Iki isim koymayı düşünüyoruz en azından birinin Kuran'da geçmesini istiyoruz. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok tşkler
Esila diye bir isim duymuştum ben de hoşuma gitmişti :)
Merhaba, bizde de isim bulamama sorunu var Bir Sürü isim geliyor aklımıza ama içime sinen olmadı dahaeşim artık bana bıraktı çünkü her Bulduğu isme bişrey buluyorum seçenekler arasında sizin gibi Hira var Lina, Nisa, Defne şimdilik düşündüğümüz isimler bakalım kızıma nasıl isim bulacağız bende merak ediyorum Iki isim düşünmüyoruz çünkü bende eşimde iki isimliyiz ikisinde çok seviyorum ama karışıklık yaşadım hep. Ama siz iki isimde kararlıysanız Nur isminin başa alınması gerektiğini duymuştum Allah'ın isimlerinden olduğu için tabii ki size kalmış
Arapça’da “ikindi vakti”, “akşamüzeri” manalarına geliyormuş.günes tam tepedeyken ki vakit ile tam batarkenki vakit arasindaki zaman dilimi demekmiş öyle derin manaları yok ama kulağa hoş geliyor bence :)
Biz de çok düşündük efdal ismi çok hoşumuza gitti ama zeynep de karar kıldık :)