kızımm--uyku düzeni-lütfen deneyimlerinizi paylaşın...çıldıracağım.

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.793
1.096
arkadaşlar bir akıl verirseniz sevinirim.kızım şu an 5 aylık.gazlı bir bebekti şükür yavaş yavaş atlatıyoruz ağlama nöbetlerini.her şey oturuyor gibi tek sıkıntı UYKU...
beşikte uyutamadık.salıncak kurduk yatak odasına.sallaya sallaya uyuturduk başka çare bulamadık.şimdi sallamaları azalttık salıncakta daraldı.beşiğine geçtik cumartesi.ama ilk uyuturken problem var sadece beşikle de alakalı değil ne zaman uykusu gelse uyutana kadar canıma okuyor.dünden beri de sadece gögsümde uyuyor.ama tabi ondada bir bir buçuk saate uyanıyor.dün ağladı ağladı almadım yoruldu biberonu emziği verdik uyudu.Ağlatmak istemiyorum ama gögsümde uyumayada alışsın istemiyorum hiç bırakmıyor uyanana kadar.gögsüm yara oluyor,ağrıyor.
Gece en az iki üç defa uyanıyor ama yok geri uyutmak eziyet gündüz sabah öğleden sonra uyutmak ayrı eziyet.Allah rızası için siz bu işi nasıl beceriyorsunuz.
bazen o kadar yoruluyorum ki.ama bir düzene girmesi lazım ağustosta işe başlayacağım...
 
Benim kardeşimle aramda 14 yaş var. Annem benim uyumamdan çok çekmiş. O nedenle kardeşimi hiç sallanmaya kucağa alıştırmadı. Yatağına koyup odadan çıkıyorduk. Ağla ağla patlıyordu ama alıştı. Hiçbir zaman yanında kimseyi aramadı uyurken. Kapısı ışığı kapalı tek başına sallanmadan uyudu hep. Fazla hareket etmesin bir şey yapamasın diye de kundak gibi sarıyorduk. Canice geliyor şimdi böyle anlatınca :))

Bir süre ağlamalarına kulak tıkamak gerekiyor galiba kontrollü bir şekilde..
 
haklısınız ama her uyutmada bu nasıl olur bilmiyorum ki...bir yerde okumuştum ağlatarak te başına bırakılan çocuklar sadece susmayı öğrenirler yazıyordu.açıkçası bu da beni etkiledi...
 
Valla dün gece konu actım canım benim konuma bir bak.. Nerdeyse iki yasına geldi oglum ve sabaha kadar ayagimda sallıyorum. Kac kere de meme için kalkıyor ama o derece aglatamam elimde degil iste mümkün degil benim için. Ama artık kafayı yemek uzereyim..
 
X