Kızını sevemyen anne

kızlar foruma baktım ve benimkiyle aynı olmayan sadece benze rkonular gördüm ya da öyle algıladım. İstenmeden doğurulmuş bir çocuğum. Annemi annesi çok kullanmış ve ona sevig göstermemiş. Geçmişinden hiç bahsetmez nasıl yaraları olduğunu bilmem annemin ama benim hayatımı zehir etmesini gerektirmiyor. BIKTIM+ USANDIM Allah affetsin... Hamdolsun artık sağlıklı sayılır ama hastalık hastası; hergün beni arar azarlar herrr günn. Delice bir kaynanam var. Beni ırgat gibi görür. O da çok çekmiş oğluşu çok kıymetli. Klasik kaynana işte. hiç bir şey anlatamam onunla ilgili hep ona hak verir. Babam kendi çapında tanınmış biriydi ve etrafında dolaşan kenidini onun asistanı olarak tanıtan işsiz bir öğretmen var bana deli aşık. ben evlenmeden önce annem kilotlarımı bile nasıl katladığımı beğenmez ona kontrol ettirmeye kalkardı. Evet yalnış okumadınız. Adam sapık zaten peşimde sabah akşam,kadın bunun farkında, benden 20 yaş bğyğük adama don kontrol ettiriyor. Babam üzülmesin diye birşey söylememiştim, çok hastaydı o zmanlar. Yarım akıllının tekidir diye, gel zaman git zaman adama yüz vermeyince annemle arama girdi aramızı iyice açmaya kalktı annem hep bunu benim önümde tutuyor resmen sapığım olan adam evin oğlu oldu, bir de öğretmen bu haaa yani çalışsaydı çocuklarınızı buna emanet edecektiniz belki de bayanlar, bizim evden yürtüttükleri mi dersiniz, üvey ablamla aramı açması, beni ona buna kötülemesi mi dersiniz annem de bunlara alkış tutuyor. neresinden başlasam neresini yazsam evlendim de biraz biraz kurtuldum ama kilotlarımın nöbetini tutumaktan ne kariyerim oldu ne işim. evi de terkedemezdim babamla aramızda güçlü bir bağ vardı ve zaten yaşlı ve hasta olan babama ben baktım zaten. okulu bitirebilseydim defolup gidecektim mastera babamı da yanıma alacaktım ama nasip olmadı. ömrü vefa etmedi. ben de kaldım böyle elim kolum kalkmıyor. sakın geçmişe dönük yorum yapmayın. sadece şu anda ne yapacağımı söyleyin. hiçbir antidepresan işe yaramıyor artık...kimsem yok. Evliliğim deseniz ayrı mesele..

hoş geldin fake kardeş..:KK62::KK51:

parkbyull parkbyull eğer uslu bir forum üyesi olursan sende fake mesajları hemen okuyabilirsin :KK19::KK19:

Allah yardımcın olsun canım. O zaman kendine hem ana hem baba hem dost olucaksın. Anneni de kaynananı da konuşturmayacaksın kendiye. Lafı söylerken düşünecekler. Kır dök ah al demiyorum, herkes haddini bilsin sana konuşurken. İyi niyetten susuyosun demekki.

kızlar foruma baktım ve benimkiyle aynı olmayan sadece benzer konular gördüm ya da öyle algıladım. İstenmeden doğurulmuş bir çocuğum. Annemi annesi çok kullanmış ve ona sevgi göstermemiş. Geçmişinden hiç bahsetmez nasıl yaraları olduğunu bilmem annemin ama benim hayatımı zehir etmesini gerektirmiyor. BIKTIM+ USANDIM Allah affetsin... Hamdolsun artık sağlıklı sayılır ama hastalık hastası; hergün beni arar azarlar herrr günn. Delice bir kaynanam var. Beni ırgat gibi görür. O da çok çekmiş oğluşu çok kıymetli. Klasik kaynana işte. hiç bir şey anlatamam onunla ilgili hep ona hak verir. Babam kendi çapında tanınmış biriydi ve etrafında dolaşan kendini onun asistanı olarak tanıtan işsiz bir öğretmen var bana deli aşık. ben evlenmeden önce annem kilotlarımı bile nasıl katladığımı beğenmez ona kontrol ettirmeye kalkardı. Evet yalnış okumadınız. Adam sapık zaten peşimde sabah akşam,kadın bunun farkında, benden 20 yaş büyük adama don kontrol ettiriyor. Babam üzülmesin diye birşey söylememiştim, çok hastaydı o zamanlar. Yarım akıllının tekidir diye, gel zaman git zaman adama yüz vermeyince annemle arama girdi aramızı iyice açmaya kalktı annem hep bunu benim önümde tutuyor resmen sapığım olan adam evin oğlu oldu, bir de öğretmen bu haaa yani çalışsaydı çocuklarınızı buna emanet edecektiniz belki de bayanlar, bizim evden yürtüttükleri mi dersiniz, üvey ablamla aramı açması, beni ona buna kötülemesi mi dersiniz annem de bunlara alkış tutuyor. neresinden başlasam neresini yazsam evlendim de biraz biraz kurtuldum ama kilotlarımın nöbetini tutumaktan ne kariyerim oldu ne işim. evi de terkedemezdim babamla aramızda güçlü bir bağ vardı ve zaten yaşlı ve hasta olan babama ben baktım zaten. okulu bitirebilseydim defolup gidecektim mastera babamı da yanıma alacaktım ama nasip olmadı. ömrü vefa etmedi. ben de kaldım böyle elim kolum kalkmıyor. sakın geçmişe dönük yorum yapmayın. sadece şu anda ne yapacağımı söyleyin. hiçbir antidepresan işe yaramıyor artık...kimsem yok. Evliliğim deseniz ayrı mesele..
Evlendiğine göre,geçmişte kalan adamdan ve annenle ilgili sorunlarından bahsediyorsun.Şu an ne diyelim sana

evliliğn kötümü...
evliliğim idareeder çok bilgisiz evlendim kaynanam daha çok evi yönetiyor gibi. beni kıskanır biraz kötü kadındeğil desem de yalan o da annemle aramı açmaya çalıştı bir keresinde. kocamla açtı. çok eğitimliyim cv im iyi ama psikolojim kötü. baksana düz yazıyı yazamıyorum artık ... Evliliğim estek köstek gitmeye çalışıyor velhasıl

gençliği külotlarının başında nöbet tutarak geçmiş ve bu yüzden okuyamamış. bence hiçbir inandırıcılığı yok.

Kadının o kadar yazısı icinden buna mı takıldın da cımbızla cekip inandırıcılıgı yok diyosun ya?

X