• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızınızın yanında ağda yaparmısınız

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
arkadaşlar bir ortamda konusu geçti.bazı anneler kızlarının yanında ağda yaptıklarını söylediler.kızlar dediğim mesela 9_10 yaşındaki kız çocukları.kafama takıldı sizce doğru mu:uhm: ağda derken komple yani

Son düzenleme:
Çok şükür evimizde banyolarımızda odalarımızda çok..fisfisfis
Dini açıdan hiç araştırmadım yalnız bence çocuğun gelişimi içinde
ahlaki yöndende pek doğru olmaz yerimseniben "bence"

ben yanlis buluyorum
acikcasi annemin ya da ablamin bole bisi yaptigini gorsem onlardan igrenirdim sanirim.

hos ben bile simdi kendime yaparken kendimden igreniyorum ama bence yanlis.

Çocukların yanında bunun yapılması doğru mu bilmiyorum ,ama o yaşlardan itibaren çoğu şeyin anlatılması gerektiğini biliyorum.Çocuk birdenbire ergenliğe adım attığında neye uğradığını şaşırıyor.Ergenlikte yaşayacaklarını bilen çocuklar daha az hasarla o zorlu dönemi atlatıyor.:kahve:

Ağda vücudun neresine yapılırsa yapılsın çocuğuma o pozisyonda görünmek istemem..
Ayrıca eşler de çok özel şeyler paylaşıyor ama çok özel şeyler paylaşıyorlar diye böyle zamanlarda içi içe olmayı gerektirmez..
İster kızımız ister eşimiz olsun aile bireylerinin birbirlerine duyduğu saygı gereği birbirlerini tuvallette,ağda yaparken,tırnak keserkenki gibi bazı özel zamanlarda yalnız bırakmalıdır..
Ben ne annemi ne de bir başkasını o durumda hatırlamak isterim..
Bu durumu ne samimiyetle de ne başka birşeyle açıklayabilirm..
Kendim de ne kadar yakın olursa olsun kimsenin gözü önünde böyle bir eyleme kalkışmam..

cocuğun yanında ağda yapmak hicte hos değil isterse iki üc yasında olsun onları cok etkiliyor birde 9 10 yasındada olsa aynı odada yatan anne babalar var ben onlarada hayret ediyorum bu kadar rahatlık olmaz diye bence en az 2 veye 3 yasından sonra odaları ayırmak lazım en azından cocugun ruh sağlığı adına ve kendi özğüveninin sağlaması adına

bende aynı fikideyim çocuğumun ve eşimin bunu görmesini istemem eşimin yanında bunun hazırlığını bile yapmam heleki kızım 4 yaşında yanında böyle bişey yapsam olmayacak yerde söyleyebilir

önceklikle çocuğun psikolojisi açısından çok kötü olur diye düşünüyorum..

annem ben ergenliğe girdiğim dönemde bütün bunları anlatmıştı ve bana ağda yapmayı öğretmişti canım annem hakkı ödenmez:(

hadi bacak ve koltuk altı neyse diyorum ki olmaması taraftarıyım yanlarında çocukların
birde şu mahrem yerlerini yapanlar yokmu ya kardeşim senin her yerini görmek zorundamı çocuk
birde salonlara gidip nasıl yaptırıyorlar mantığım almıyor
çocuğumun önünde bile yapamazken bir başkasına yaptırmak ve açmak acayip geliyor

ben 20 yaşındayım bacaklarımı, ve malum bölgeyi anneme ağda yaptırıyorum. kuaföre bilmediğim kadına açmaktansa anneme açmayı mantıklı buluyorum ama annemin yanımda ağda yaptığını görmedim doğrusu. ben kendim beceremediğim için anneme yaptırıyorum.

bende çocuğumun yanında kesinlikle yapmam.
kızım iki yaşında uyumasını beklerim hep.
bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım.
"bir gün kızkardeşiyle birlikte evde ağda yapmışlar
kızıda beş yaşında filandı o zaman
çocuk akşam babası eve gelince
baba ,annemle,teyzem bacaklarına balı sürdüler
sonrada bezle çekip bağırdılar demiş.
çocukcaz ağdayı bal zannetmiş ........

bende çocuğumun yanında kesinlikle yapmam.
kızım iki yaşında uyumasını beklerim hep.
bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım.
"bir gün kızkardeşiyle birlikte evde ağda yapmışlar
kızıda beş yaşında filandı o zaman
çocuk akşam babası eve gelince
baba ,annemle,teyzem bacaklarına balı sürdüler
sonrada bezle çekip bağırdılar demiş.
çocukcaz ağdayı bal zannetmiş ........

:roflol::roflol::roflol::roflol:

yer mi yok ağda yapmaya....neden kızımın yanında yapıcam diye bir düşünceye gireyimki:kahve:

ayrıca bende çocuğun gelişimi için doğru bulmuyorum..her şeyi bilmelerinin zamanı var...o yaştaki bir çocuğun ağdanın ne olduğunu bilmesine gerek yok.....

Back
X