Kizlaaar bakarmisiniz

Pcoluyum canim. Mevsim gecislerinde yada stresli zamanlarda 35 gunu geciyor. Evet bende kullaniyorum takvim ama ise yaramiyor

Ben benim telefonda goruyom ama baska sayfada arkadaşlar goremedi cizgiyi canim ya
Hormon ilacı kulanmıyosan ve testi yaptıktan 15-20 dk içinde çıktıysa bu sonuç hamilesin canım. Bugün yapsan daha net olur ya da yarın yapmalısın.

Düzenli seks hayatı olan bir kadının bir senede hamile kalma ihtimali tam %4 iken kondomla hamile kalma ihtimalini sen hesapla imkansız değil ama imkansıza yakın canım. Hem ella kullanmışsın ella yumurtaların canına okur ve bu ay ella dan dolayı gecikmen olur panikleme çok istiyosan bi kan testi yaptır en temizi.

Eklentiler

• index-2_1.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 33
  • P_20160907_153806_SRES_1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 59
Canım ikiside ayni test. İlk boylr cizgi oldu sonra da diger fotodaki gibi oldu. Kayboldu gibi neden oyle olduki
Sanki iz gbi var testte bende dun yaptm ayni byle oldu erken gebelik testinde daha belrgin bi silik ckti canm gec dollenme oldysa oyuzdendr adet tarhn ne zmani bi de erken gebelk testten dene bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…