Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayalet gibi bir çizgi görünüyor ama ben bu marka teste hiç güvenmiyorum. adetiniz geçti mi? geçmediyse en azından adet tarihini bekleyip adet olmazsanız normal bir gebelik testiyle denemenizi tavsiye ederim. bu marka bence piyasadan kaldırılmalı çünkü burda benim gibi yaşayan çok kişi oldu daha bariz çift çizgi çıkıp kanda negatif çıkmıştıTest predictor markasi
Adetlerim cok duzensiz benim en son 1 subatta oldum 4 nisanda cok az leke geldi 6 sinda bitti ama cok azdi en garantilisi bu dedi eczaci aldim bende pazartesine kadarda kan testi yaptiramamhayalet gibi bir çizgi görünüyor ama ben bu marka teste hiç güvenmiyorum. adetiniz geçti mi? geçmediyse en azından adet tarihini bekleyip adet olmazsanız normal bir gebelik testiyle denemenizi tavsiye ederim. bu marka bence piyasadan kaldırılmalı çünkü burda benim gibi yaşayan çok kişi oldu daha bariz çift çizgi çıkıp kanda negatif çıkmıştı
Burda biraz daha belli cnmCanim ben tek cizgi görüyorum iki resimde de .. Bebek istiyosan en kisa zamanda nasip eder insallah rabbim .
malesef pahalı olduğu için eczacılar da biraz işin ticaretini yapabiliolar. martta adet olmadıysan çoktan belli olur kanda zaten ama emin olmak istiosan bugün normal bi gebelik testi al 5 lira olanlardan bi de onlarla dene bence bu markanın ismini resmini bile görmek istemiyorum açıkçasıAdetlerim cok duzensiz benim en son 1 subatta oldum 4 nisanda cok az leke geldi 6 sinda bitti ama cok azdi en garantilisi bu dedi eczaci aldim bende pazartesine kadarda kan testi yaptiramam
Teşekkür ederim cvbin icin ama suan yoldayim izmirden istanbula gidiyorum bugun yapmam cok zorrmalesef pahalı olduğu için eczacılar da biraz işin ticaretini yapabiliolar. martta adet olmadıysan çoktan belli olur kanda zaten ama emin olmak istiosan bugün normal bi gebelik testi al 5 lira olanlardan bi de onlarla dene bence bu markanın ismini resmini bile görmek istemiyorum açıkçası
ayy anladıımmm iyi yolculuklar bu arada o zaman =) artık pazartesiye dayanmayı beklicen o zaman hem kan testi daha garanti olur direk kan testi yaptırırsınız.Teşekkür ederim cvbin icin ama suan yoldayim izmirden istanbula gidiyorum bugun yapmam cok zorr
Tesekkurlerrr beklicem artikkkk napalm hayırlısıayy anladıımmm iyi yolculuklar bu arada o zaman =) artık pazartesiye dayanmayı beklicen o zaman hem kan testi daha garanti olur direk kan testi yaptırırsınız.
Evet burda ben de gordum bi hayalet :) istanbula inince git bi acile kan testi yaptir kafan rahatlasin en azindan :)Burda biraz daha belli cnm
Bugun biraz zorda yarin yaptiriyimEvet burda ben de gordum bi hayalet :) istanbula inince git bi acile kan testi yaptir kafan rahatlasin en azindan :)
Bugun biraz zorda yarin yaptiriyim
Indigimde eczane bulursam açık alicamucuz gebelik testi alın yarın sabah da çıkarsa bence öyle gidin kan testine