progesteron,bhcg falan mı bakıldı? neden dış gebelikten şüphelendi doktorunuz?
yani çok afedersiniz ama müdahele etmeden geçemedim. dengesiz,yalancı,Allah'tan korkmaz... yani hekim ne yapmış da bu kadar lafı hak etmiş merak ettim.
doktor ortada bariz bir komorbidite yani sakıncalı durum görmese doğurursan ölebilirsin demez, niye desin. sizin deyiminizle niye yalan söylesin? mesela kan hastalığınız vardır doktor bilimsel veriler doğrultusunda size gebe kalamazsın,kalsan da doğum çok riskli ölebilirsin der,ama size hiçbir şey olmaz, dersiniz ki çok şükür doktorun dediği olmadı. yani Allah'ın hikmeti,çok şükür Rabbim diyip mutlu olur geçersiniz.
doktoru yalancılıkla suçlamanız çok ayıp. siz gebe kalsanız doktora ne, doğursanız veya doğurmasanız ona ne, doktorun umrunda olan bir şey değil yani.
yani doktorlar sizin anne olmanızı niye istemesin Allah aşkına... niye size kasıtlı olarak negatif dönüş yapsınlar... bilimsel açıdan ne görüyorlarsa onu söylüyorlardır, yoksa dediğim gibi kimsenin size kastı yok,açıkçası pek de umurlarında / gündemlerinde olduğunuzu da düşünmüyorum... :)