Kızlaaarrr yardım edin hamile olabilir miyim :((

su8692

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
93
46
Selam arkadaşlar hemen konuya gireyim bekarken Polikistik over vardı ve tedavi gördüm doktorum son olarak şeker ilacı verdi ve o ilacı kullandığım zamanlar adetlerim düzenli olurdu bu Sırada evlendim ilk aylar d.kontrol hapı kullandım sonra tekrar şeker ilacına gördüm ilk ay zamanında adet gördüm ve bir daha adet görmedim sat 15 Ocak bunun üzerine 11 martta doktora gittim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış ya hamilesin ya da adetin yaklaşmış dedi kan testi Yaptım ve hamilelik yoktu 13 ve 15 martta korunmadan ilişkiye girdik 20 martta koyu kahverengi akıntım gelmeye başladı ve bugün bitti bende bugün predictor ile hamilelik testi Yaptım ama negatif çıktı sizce daha erken mi o kahverengi akıntı implantasyon kanaması olabilir mi :KK43:(

Yardım edecek kimse yok muuu Yerleşme kanaması bittikten kaç gün sonra test yaparsak çıkar lütfen bilen biri varsa yazsın devamlı negatif görmekten bütün bünyem altüst oldu artık :KK43::KK43::KK43:

Öyle mi diyorsun bazı yorumlarda Yerleşme kanamam bir hafta sürdü falan yazmışlardı bende ümitlendim ama Değilim galiba artık bir ay daha beklicez :KK43:

hmm canım bilmiyorum oz
Öyle mi diyorsun bazı yorumlarda Yerleşme kanamam bir hafta sürdü falan yazmışlardı bende ümitlendim ama Değilim galiba artık bir ay daha beklicez :KK43:
hmm canım yanlış bilgilendirmeyim seni ozaman gebelik testi yap birtane bakalım varsa çıkar

Soğan kürü denemedim canım doktorum şeker ilacı verdi Polikistik over şekerimi etkiliyormuş bu Yüzden kilo Alıp verememiştim şeker ilacını kullandığım zaman hem bütün kilolarımı verdim hem de adetim düzene girdi

X