Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.Yani malum kadın çantasına biber gazı aldığı gibi kendini savunmayı da bilmeli dimi? bilen varsa yazabilir mi böyle kız kıza tesettüre uygun karete tekvando farketmez kurs veren bir yer var mı
muniremunire hanım lütfen bana da yardımcı olurmusunuz fatihte tekwando kursuna gittiğinizi söylemişsiniz bende fatihte oturuyorum ve bayanlara özel bir tekwando kursu arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?Istanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
ay bende fatihte oturuyorum lütfen bilgi verir misiniz taekwando kursuna gitmek istiyorum daIstanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
munire hanım bana yardımcı olur musunuz dövüş sanatı öğrenmeyiistiyorum muhafazakar bir ortamdaIstanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
istanbulda bildiğiniz bir yer var mı?Ben Ege'de bir şehirde kick box eğitimi almıştım. Hocam da kadın box sporcusu idi lisans da aldım. Ben hala faydasını görüyorum güzel teknikler öğrendim . Şiddeti ortadan kaldiramiyorsak şiddete karşı savunma kazanmaliyiz. Bence her kadın öğrenmeli dövüş tekniklerini. Ben kick boxu öneririm. Tekvando bana sıkıcı gelmişti
Yok maalesef İstanbul'u bilmiyorum :/,istanbulda bildiğiniz bir yer var mı?
Rica etsem ben de bilgi alabilir miyim?Istanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
Istanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
Bende gitmek istiyorum da adresi verebilir misinizIstanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
Banada bilgi verebilir misiniz ?Istanbul fatih te bayanlar icin tekvando kursu var. Ben gidiyorum. Isterseniz bilgi verebilirim.
Eğer bi taekwondo kursu öğrendiyseniz benide bilgilendirir misiniz?muniremunire hanım lütfen bana da yardımcı olurmusunuz fatihte tekwando kursuna gittiğinizi söylemişsiniz bende fatihte oturuyorum ve bayanlara özel bir tekwando kursu arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?