Kızlaar hamileyim

Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile hamileyimm bugun 9.günüm değerim 390.58 🥰🥰
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz ❤
Hayırlı uğurlu olsun canım 💃
Belirtilerin neydi yazarmısın benim 3. gün embriyosu transferim oldu 6. Günündeyim ama hiçbir belirtim yok sanki hiç transfer olmamış gibiyim tahlil gününe kadar nasıl zaman gecicek bilmiyorum 😂

Hayırlı uğurlu olsun canım 💃
Belirtilerin neydi yazarmısın benim 3. gün embriyosu transferim oldu 6. Günündeyim ama hiçbir belirtim yok sanki hiç transfer olmamış gibiyim tahlil gününe kadar nasıl zaman gecicek bilmiyorum 😂

Canım inanki benim doğru düzgün belirtim olmadı 8.günümde kasık ağrım oldu çok az o kadar. Ama şuan 9.günüm karnım felan ağrıyo o ağrı gidip geliyor ama onun dışında bel ağrısı çok az öyle işte. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah ❤️

Canım inanki benim doğru düzgün belirtim olmadı 8.günümde kasık ağrım oldu çok az o kadar. Ama şuan 9.günüm karnım felan ağrıyo o ağrı gidip geliyor ama onun dışında bel ağrısı çok az öyle işte. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu yaşatsın inşallah ❤
Çok teşekkürler cevabın için Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💓

Cnm cok sevindim darısı basımıza. Kızlar ben sey sorucaktım. Hısteroskopı laporoskopı olan varmı. Fiyat ne kadar?

Hayırlı olsun İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Transfer sonrası beslenmenize dikkat ettiniz mi neler yaptınız? Hareketli miydiniz yürüyüş yaptınız mı?

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn ins az once bir gonderini okuyordm biriside paylasmisti hamileym diye sende yorum yazmissn bekliyorm bnde nasippppp gercekten hayirli olsn

Back
X