Aslında inanamıyorum bu kadar erken yakaladığım, çünkü normalde geç yumurtlayan biriymYakalamışsın cnm değerlendir bence
Hadi hayırlısı canım tutar belki yastık koy beline yat yarım saatAslında inanamıyorum bu kadar erken yakaladığım, çünkü normalde geç yumurtlayan biriym
Sağol canım ay hadi İNSAALLAH bu ay olurHadi hayırlısı canım tutar belki yastık koy beline yat yarım saat
ALLAHİM İNSAALLAH bize de tatlısın o duyguyu canmAminn canım bende çok istiyorum
Aynen canım 24 saatte bir yapılıyormuş sanırım hormonların en iyi olduğu zaman da öğlen 11 civariymis yarın testi tekrar yapacağım. Bugün değerlendirdik bakalımBence sabah akşam test yapmaya devam et tam kırmızıyı gör tabi bu günleri değerlendir boş geçme
Hadi hayırlısı bakalım çalışmalara devam rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlereAynen canım 24 saatte bir yapılıyormuş sanırım hormonların en iyi olduğu zaman da öğlen 11 civariymis yarın testi tekrar yapacağım. Bugün değerlendirdik bakalım
Amin İNSAALLAH canım benimHadi hayırlısı bakalım çalışmalara devam rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
Canim benimmm İNSAALLAH çok teşekkür ederim güzel duan içinFundii umarım tutar bebisini kucağına alirsn...bu arada sonuc ne olur bizide habersz bırakma
Evet canım haklısın bugün tekrar yaptım aynı çıktı silik çıktı. Koyuyu yakalayan kadar devam bakalım:)Canım negatif ama yumurtlama yakın sanırım sabah akşam yapmaya devam et t çizgisinin c kadar koyu olması gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?