Kizlaarrrr ovulasyon testime bir bakabilir misiniz

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Kızlar adetimin bugün 15.günü. geçen ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Geçen ay adetimin 22. Günü çift çizgiyi yakalamıştım ve o günle ertesi günü değerlendirmistik ama malesef geçen ay gebelik olmadi bu ay yine devam ediyoruz çalışmalara. 15.gun çift çizgiye yakın çıktı sanki anlamadım. ALLAHİM İNSAALLAH kucağımızi doldurur.

Ya fotoğraf nasıl yükleniyor acaba kızlar yukleyemiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi

sanırım yüklendi tam anlamadım ama :)

Eklentiler

• 13903413_1259675997376161_7553961665290474067_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 184
Yakalamışsın cnm değerlendir bence

Bence sabah akşam test yapmaya devam et tam kırmızıyı gör tabi bu günleri değerlendir boş geçme

Aynen canım 24 saatte bir yapılıyormuş sanırım hormonların en iyi olduğu zaman da öğlen 11 civariymis yarın testi tekrar yapacağım. Bugün değerlendirdik bakalım

Bence sabah akşam test yapmaya devam et tam kırmızıyı gör tabi bu günleri değerlendir boş geçme
Aynen canım 24 saatte bir yapılıyormuş sanırım hormonların en iyi olduğu zaman da öğlen 11 civariymis yarın testi tekrar yapacağım. Bugün değerlendirdik bakalım

1

Hadi hayırlısı bakalım çalışmalara devam rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

Fundii umarım tutar bebisini kucağına alirsn...bu arada sonuc ne olur bizide habersz bırakma

Canım negatif ama yumurtlama yakın sanırım sabah akşam yapmaya devam et t çizgisinin c kadar koyu olması gerekli

Fundii umarım tutar bebisini kucağına alirsn...bu arada sonuc ne olur bizide habersz bırakma
Canim benimmm İNSAALLAH çok teşekkür ederim güzel duan için tabiki haber ederim RABBİM hepimizin gönlüne göre versin İNSAALLAH..

Canım negatif ama yumurtlama yakın sanırım sabah akşam yapmaya devam et t çizgisinin c kadar koyu olması gerekli
Evet canım haklısın bugün tekrar yaptım aynı çıktı silik çıktı. Koyuyu yakalayan kadar devam bakalım:)

Kızlar peki size sorularım olacak.. sizce her gün ilişkiye girmek mi hamilelik olasılığını artırır yoksa arada boşluk vermek gerekli mi? Bir de gün aşırı ilişki ne demek? Bir gün durunca bir gün mü cinsel ilişkide bulunmak mi, yoksa iki güne bir mi? Kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…