• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

ailesini beğenmiyor eşiyle öpüşmüyor bunların sebebide titizlik oluyor :44::44:

siz insanın hastalığına saygı duymak yerine birde alay edip laf olsun diye dalga geçiyorsunuz benim hayatımdaki bu hastalık beni mahvetti tedavi olucam ama ufak bebeğim var uyutur diye korkuyorum ilaçlar lütfen yargısız infaz yapmayın bir yorum yaparken iyice düşünün karşınızdakinin durumunu işin iç yüzünü BİLMEDEN yorum yapmayın insanları üzüp kırıp kul hakkına girmeyin unutmayınki bende memnun değilimki sizinle paylaşıp dertleşmek istemişim ama burnumdan getirdiniz hepiniz SAOLUN OLURMU:43:

İlişki öncesi vücudun uyarılması lazım o bölgelerden biridir dudaklar hatta en başta orası gelir
öpüşmeyen çift sevişmezde yani o dudaklar başka yerde geziyorsa dudaklara değmemesi tuhaf olur,oluyordur diye düşünüyorum:)
Direk olaya dalarak zevk alabilmenizde tuhaf arada olan birşeyde değilmiş koca 2 sene
Siz en iyisi bir uzmana danışın...:54:

siz insanın hastalığına saygı duymak yerine birde alay edip laf olsun diye dalga geçiyorsunuz benim hayatımdaki bu hastalık beni mahvetti tedavi olucam ama ufak bebeğim var uyutur diye korkuyorum ilaçlar lütfen yargısız infaz yapmayın bir yorum yaparken iyice düşünün karşınızdakinin durumunu işin iç yüzünü BİLMEDEN yorum yapmayın insanları üzüp kırıp kul hakkına girmeyin unutmayınki bende memnun değilimki sizinle paylaşıp dertleşmek istemişim ama burnumdan getirdiniz hepiniz SAOLUN OLURMU:43:

Canım benm durumun okadar vahim değil ki ciddi bir sorun olsa haklısın tepkinde
fakat bayanların olduğu yerde hele ki +18 konusu
Gırgırın olması kaçınılmaz:)
Fazla kasılmaya tepki vermeye gerek yok sonuçta ortada hakaret yok...

YA KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA baştan sona okurken sinir oldum herkes bi yandan saldırmış kadına ayıp yaptığınız be...Kendisi de yaptığının anormal olduğunun farkında zaten paylaşmak istemiş ne hemen üstüne gidiyosunuz ,dalga geçiyosunuz anlamıyorum yaa..Bu site paylaşım sitesi kimseyi yargılamaya hakkınız yok....!!

Konu sahibi arkadaşım senin bi psikiatra gitmen şart zaten sen de farkındasın...Eşin için de zor bi durum yazık ya eşle öpüşememek çok acı bi durum allah yardımcınız olsun....:26:

kusura bakma da önce çok matah bir şey gibi yazmışsın sonra silmişsin tabi, içerik boşaltmak da yasak
kaç mesaj sonra okb'yim diyorsun
biz nerden bilelim okb olduğunu müneccim miyiz
sonra da okb olduğunu bilmeyen birine bilmiş demişsin
anlatmazsan bilmeyiz tabi

ayrıca o dediğin ilaçlar uyutmuyor
okbnin sebebi seratonin miktarında azalmadan kaynaklanıyor, o ilaçlar da dengeliyor
kullanmak ve psikoterapi almak zorundasına
sonra 20 sene daha öpüşmez, millete de böyle bilmiş filan dersin

Dudaktan sevmiyorum demişsin bide nerden seviyosun pardon :))

Eşim ilk başlarda seviyor istiyordu şimdi artık oda istemiyor demişsin napsın adam istemeye istemeye tiksinerek öpen kadını

Bence sadece dudaktan öpüşme değil cinsel başka problemlerinizde vardır sizin yazık adama

Madem cinsellik cazip gelmiyor neden evleniyorsunuz ???

peki siz neden bu şekilde arkadaşı eleştiriyorsunuz
evlenmeden cinsellik yaşansaydı ve toplum buna izin verseydi arkadaşda cinsellik yaşarda evlenirdi ne yazpsın yaşamadan evlenmiş sonrasında kimbilir ne sorunlar yaşadıki adamdan uzaklaşmış
evlenmeden cinsellik yaşasan bir suç yaşamasan ayrı suç
birde yazık adama demişsiniz burda dikkat ederseniz suçlu adamki kimbilir karısına nasıl davrandı neler yaptıki kadında eşini öpmeyerek cezalandıryor ve adamda suçunu biliyorki bu durumu kabullenmiş burda suçlu adamcağız değil konu sahibi arkadaş bence
konu sahibi arkadaş eşinden soğuduysan imkanın varsa boşan tiksindiğin bir adama ömrünü harcama

Ne alaka yaa bu toplumda mutsuz herkes evlilik öncesi cinsellik mi yaşamış yani nerden ne çıkarıyorsunuz...Konu dağıtmak çok kolay da herkesin fikri kendine şimdi titizlik hastalığıyla ne alaka ben anlamadım....Lütfen herkes doğru bildiğini kendine saklasın ve sıkıntı sahibi arkadaşa yardımcı olmaya çalışsın bence.....:19:

Ne alaka yaa bu toplumda mutsuz herkes evlilik öncesi cinsellik mi yaşamış yani nerden ne çıkarıyorsunuz...Konu dağıtmak çok kolay da herkesin fikri kendine şimdi titizlik hastalığıyla ne alaka ben anlamadım....Lütfen herkes doğru bildiğini kendine saklasın ve sıkıntı sahibi arkadaşa yardımcı olmaya çalışsın bence.....:19:

arkadaşım lafın banaysa ben konu dağıtmıyorum öylede bir adetim hiç olmadı ben sadece yorumları okurken bu yorumda bunları yazmak istedim
benim suçum sadece tüm yorumları okumadan yazmak olmuştur o kadar

öpüşmek harikaaaa:D ama sizin adınıza zor ve üzücü bi durum çokta ara vermişsiniz umarım karşılıklı halletmeye çalışırsınız....

konu sahibinin uslubu diger konuda belli oldu cok ayıp etti

Katılıyorum :19:

O değil de bu konular neden siliniyor arkadaşım :47: Sileceksen neden yazıyorsun, eleştiri kaldıramayacaksan yazma :19: Üyeler alıntı yapmış ordan okudum konusunu da :19:
2 senedir öpüşmüyorsan bence sorun vardır. Sen yanaşmayınca adamda yanaşmıyor tabi ki.. Bu adam kiminle öpüşecek?

arkadaşlar bu tarz şeyler olabılır,insanlık hali..herkesın hayatı aynı değilki....bı yakınım bayan dert yanıyodu,tabı herkes yapmıyodur belkı ama bayan ıstıyodu eşi yapmıyodu mıdesı almıyomş oyle şeylerı..yav bıraz acık olacak ama,mesela karşılıklı oral ıstıyodu kadın eşi ıstemıyomş ne kendısıne ne eşine..arkadaşda üzülüyodu cınsel hayatımız cok sıradan dıye..oral denıyodu dimi yanlış demedım umarım :17:

Bebeğiniz de varmış üstelik ? İlişkiden tiksinmiyorsunuz ,öpüşmekten tiksiniyorsunuz,ilginç geldi bana.. Oral seks illa her ilişkinin olmazsa olmazlarındandır diye bir şey yok,olmasa da olur ..Öpüşmek istememekle aynı şey değil ..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu tarz şeyler olabılır,insanlık hali..herkesın hayatı aynı değilki....bı yakınım bayan dert yanıyodu,tabı herkes yapmıyodur belkı ama bayan ıstıyodu eşi yapmıyodu mıdesı almıyomş oyle şeylerı..yav bıraz acık olacak ama,mesela karşılıklı oral ıstıyodu kadın eşi ıstemıyomş ne kendısıne ne eşine..arkadaşda üzülüyodu cınsel hayatımız cok sıradan dıye..oral denıyodu dimi yanlış demedım umarım :17:

Evet ya olabilir bence de insanlık hali...Bazılarının yaptığı gibi böyle şeylerle dalga geçmek yada kınamak yerine başına gelseydi ne yapardı onu yazsın yorum yapacaksa....Kimsenin başına gelmesin kötü bi durum, gelen de kurtulsun yazık kimse mutsuz olmasın...

Son düzenleme:
hafta sonu hava kötü evde canı sıkılmış arkadaşın kendi çapında eğlenmek istiyor.
hayal gücü çok yüksek böyle insanların ya nasıl beceriyorlar yalandan hikaye yazıp konu açmayı.
saçma sapan başka konularda açmış. biyandan da küfür etmeyi ihmal etmemiş.
kişilik bozukluğu diyoruz biz böyle durumlara :34:

Evet ya olabilir bence de insanlık hali...Bazılarının yaptığı gibi böyle şeylerle dalga geçmek yada kınamak yerine başına gelseydi ne yapardı onu yazsın yorum yapacaksa....Kimsenin başına gelmesin kötü bi durum, gelen de kurtulsun yazık kimse mutsuz olmasın...

evet canım bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum
insanlar kendi başlarınada gelmeden anlamıyorlar hemen dalga geçip eleştirmeye kalkıyorlar
eleştiren arkadaşlar eşiniz sizi mutlu etmek için çabalamasaydı yatakta bencil olsaydı ve zamanla sizde eşinizden soğusaydınız sevmemeye başlasaydınız acaba buna rağmen öpüşmek istermiydiniz
eleştiren arkadaşlar tabi sizler şanslı hanımlarsınızki öpüşmemek bu kadar size tuhaf geliyor geçiyorsunuz dalganızı ne diyelim umarım hep böyle mutlu mesut olursunuzda eleştirdiğiniz kişinin yerinde olmazsınız
not: sözlerim sadece eleştiren dalga geçenleredir başkada bir amacım yoktur

Back
X