- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailesini beğenmiyor eşiyle öpüşmüyor bunların sebebide titizlik oluyor :44::44:
siz insanın hastalığına saygı duymak yerine birde alay edip laf olsun diye dalga geçiyorsunuz benim hayatımdaki bu hastalık beni mahvetti tedavi olucam ama ufak bebeğim var uyutur diye korkuyorum ilaçlar lütfen yargısız infaz yapmayın bir yorum yaparken iyice düşünün karşınızdakinin durumunu işin iç yüzünü BİLMEDEN yorum yapmayın insanları üzüp kırıp kul hakkına girmeyin unutmayınki bende memnun değilimki sizinle paylaşıp dertleşmek istemişim ama burnumdan getirdiniz hepiniz SAOLUN OLURMU![]()
siz insanın hastalığına saygı duymak yerine birde alay edip laf olsun diye dalga geçiyorsunuz benim hayatımdaki bu hastalık beni mahvetti tedavi olucam ama ufak bebeğim var uyutur diye korkuyorum ilaçlar lütfen yargısız infaz yapmayın bir yorum yaparken iyice düşünün karşınızdakinin durumunu işin iç yüzünü BİLMEDEN yorum yapmayın insanları üzüp kırıp kul hakkına girmeyin unutmayınki bende memnun değilimki sizinle paylaşıp dertleşmek istemişim ama burnumdan getirdiniz hepiniz SAOLUN OLURMU![]()
Dudaktan sevmiyorum demişsin bide nerden seviyosun pardon :))
Eşim ilk başlarda seviyor istiyordu şimdi artık oda istemiyor demişsin napsın adam istemeye istemeye tiksinerek öpen kadını
Bence sadece dudaktan öpüşme değil cinsel başka problemlerinizde vardır sizin yazık adama
Madem cinsellik cazip gelmiyor neden evleniyorsunuz ???
Ne alaka yaa bu toplumda mutsuz herkes evlilik öncesi cinsellik mi yaşamış yani nerden ne çıkarıyorsunuz...Konu dağıtmak çok kolay da herkesin fikri kendine şimdi titizlik hastalığıyla ne alaka ben anlamadım....Lütfen herkes doğru bildiğini kendine saklasın ve sıkıntı sahibi arkadaşa yardımcı olmaya çalışsın bence.....![]()
konu sahibinin uslubu diger konuda belli oldu cok ayıp etti
arkadaşlar bu tarz şeyler olabılır,insanlık hali..herkesın hayatı aynı değilki....bı yakınım bayan dert yanıyodu,tabı herkes yapmıyodur belkı ama bayan ıstıyodu eşi yapmıyodu mıdesı almıyomş oyle şeylerı..yav bıraz acık olacak ama,mesela karşılıklı oral ıstıyodu kadın eşi ıstemıyomş ne kendısıne ne eşine..arkadaşda üzülüyodu cınsel hayatımız cok sıradan dıye..oral denıyodu dimi yanlış demedım umarım![]()
Evet ya olabilir bence de insanlık hali...Bazılarının yaptığı gibi böyle şeylerle dalga geçmek yada kınamak yerine başına gelseydi ne yapardı onu yazsın yorum yapacaksa....Kimsenin başına gelmesin kötü bi durum, gelen de kurtulsun yazık kimse mutsuz olmasın...