• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
kızlar sizinle bir özelimi paylaşmak istiyorum 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz sebebi ise ben biraz titiz biriyim sevmiyorum dudaktan öpüşmeyi eşim ilk başlarda seviyor istiyordu şimdi artık oda istemiyor acaba sizce bu bir sorunmu evlilikte öpüşmeyen eş varmıdır ya:1:

Son düzenleme:
kızlar sizinle bir özelimi paylaşmak istiyorum 2 senedir eşimle öpüşmüyoruz sebebi ise ben biraz titiz biriyim sevmiyorum dudaktan öpüşmeyi eşim ilk başlarda seviyor istiyordu şimdi artık oda istemiyor acaba sizce bu bir sorunmu evlilikte öpüşmeyen eş varmıdır ya:1:

al işte...bu da değişik bakış açısı:) o zaman eşine soyle dıslerını fırcalasın oyle yanına gelsın:1::1::1::1::1:

anacım 2 sene bu ya,2 gün 2 hafta değil ki..
öpüşmekte bi paylaşımdır,afedersiniz de ön sevişme felan yapmıyormusunuz siz hiç olmazsa o zaman öpüşün yazık adama:)

Kaç yıllık evlisin peki..
İki yıldır öpüşmüyoruz yazmışsın..
Daha önce pistin şimdi mi titizleştin anlamadım ben...

Sanirim yoktur. Orjinal oldugunuzu düsünüyorum, kendinizi muhafaza edin lütfen, kalmadi sizin gibi
titiz insanlar :)

Sevdiğini öpmemek titizlikse, pis kalmayı tercih ediyorum.

Ayrıca ne kadar kırıcı bi durum karşı taraf için farkında mısınız?

e hakli adam ; siz istemiyorsunuz ; oda istemiyor.. Sorun ne peki sizin acinizdan??? istediginiz bu degilmi yani ??? , basligi okuyunca uzuldum ' dedim yazik kadina esi opusmuyor. Anlamadim sorununuzu. Ve bence fazla xoktur sevdigini opmeyen kadin!!!

ya pardon diyuerek ben de bu konuda yazmak istiyorum öpüşmek eşler arasında illede cinsellik değil tabi cinsellik için çok etken ama bir ihtiyaç bir sevgi paylaşımı...eşimin ve benim diş problemlerimzi var ister istemez sabah hoş olmuyor..sabah tercih etmeyin ya da bişiler yeyin öyle...bu durum bizde de vardı sonra hamileliğn başında eşim çok yanşmak istedi bazen kırmayım die seslenemedim ama takdir edersiniz ki hamileleik bulantıları fena olur..eşimin parfümünden bile iğrendim yani tüm kokulardan deterjam vs...o yüzden yanaşamadı yazık...şimdi şükür geçti kokular karşı hasssaslığım ama bu sefer de bebek gelecek ben de göğüslerimden süt gelince ilk bebekte eşimin iğrendiğini hatırladım onu kafama takıyorum ya yine iğrenirse die....diyemiyorum da zira daha önemli sorunlar mesela maddiyat gibi şeyler olunca konuyu dile bile getiremiyorsunu.ama bunu aşmaya çalışabilirsen aş bence..zira öpüşmek eşler arasında gerçekten bedenen olduğu gibi ruhi bir ihtiyaçtır..

öpmek sevişmenin en can alıcı noktasıdır..
belki bir hafta cinsellik olmayabilir aranızda
ama düşünüyorum da 2 yıl öpüşmemek:53:
erkek bu durumda normal kalabilir mi?:19:
sağlıklı bir erkek için imkansız..:20:

Dudaktan sevmiyorum demişsin bide nerden seviyosun pardon :))

Eşim ilk başlarda seviyor istiyordu şimdi artık oda istemiyor demişsin napsın adam istemeye istemeye tiksinerek öpen kadını

Bence sadece dudaktan öpüşme değil cinsel başka problemlerinizde vardır sizin yazık adama

Madem cinsellik cazip gelmiyor neden evleniyorsunuz ???

cok ılgınc yaaa ılk defa boyle bısey duydum valla ılgıncsın arkadasım ama soyle bı durum var bendede bende bazen cok nadır tıksınıyorum mıdem bulanıyo ama snırım hamıişlikten benım opusmek ıstemıyorum

Son düzenleme:
ben annemle babamın da zamanında öpüşmediğini düşünüyorum çünkü tv de ne zaman öpüşme sahnesi olsa babam birbirlerine mikrop bulaştırıyor pisler derdi. :)
ben evden çıkarken, eve gelince, uyumadan önce, uyandıktan sonra, aklıma her geldiğinde öperim eşimi.. sadece cinsellik olarak görmüyorum, sevgi paylaşımıdır bu..

öpmek sevişmenin en can alıcı noktasıdır..
belki bir hafta cinsellik olmayabilir aranızda
ama düşünüyorum da 2 yıl öpüşmemek:53:
erkek bu durumda normal kalabilir mi?:19:
sağlıklı bir erkek için imkansız..:20:

Haklisin. Simdi dusundumde opusmekten tiskinen kadin; cinselligi nasil yasiyor? Adamin baska arayislara girmesi an meselesi..

ayy bide gülmüssüm arakadasım ya ben esımı 2 sene degıl 2 ay opmesem otrr aglarım:17::17: seven ınsan tıtızlık falan anlamaz:25::25:

Garip, Tuhaf, ilginç.. :40:
Kalmadı sizin gibiler valla türünüzün son örneğisiniz bravo sizi tebrik ediyorum :46:
Bırakın eş olmayı nişanlılık evresi söz ve sevgililik dönemi insan severse ister isterse de öpüşür yani. Titizlikle ne alakası var anlayamadım..
Çürük dişi varsa yaptırılır, diş temizliği yoksa fırçalar olur biter, ağzı kokuyosa bi çikolata sakız falan ağız tadını değiştirir. Herşeyin bi çözümü vardır elbet yani.
Eşiniz 2 senedir napıyo acaba hiç düşündünüz mü? :52:

Nasil yaa. Dunyanin en ozel seyi opusmek. İnsana mutluluk hormonu veren, rahatlatan, kari kocayi birbirine baglayan bir olay.

Cok sey kaciriyorsun.....

kızlar ya neden tepki veriyorsunuz aşk olsun gerçi sizde haklısınız ya bizim afadersiniz ama zaten öyle renkli bir cinselliğimiz yok eşim gayet sağlıklı ama nedense oda titiz cinsellik konusunda öpüşmeye gelince artık 2 sene oldu normal gelmeye başladı bana ama düşünmüyor değilim biz neden öpüşmüyoruz diye kocişime yaklaşıyorum bu sefer o istemiyor adam da ne huy varmış benim kötü huylarımı resmen çalıyor ya birazda iyi huylarım çalsa of ne bileyim kızlar ya kafam zaten bi dünya tek sorun bu ols ahayatımda keşke amannnn:43:

Son düzenleme:
çok ilginç biri olduğunuz aşikar da...yanı nasıl oluyor bazı seler ne bilim ben evli değilim ama.insan eşinden tiksinirmi canım..yok daha neler..

canım adam öpüşmeye ve diğer şeylere bayılan doyasıya yaşayan bir kadın bulup ben böyle şeylerden sen gibi tiksiniyorum ayağına gününü gün eder benden demesi:D

Back
X