Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki de çok fazla stres içinde olduğunuz için olmuyordur ..Yani fiziksel olarak bir şey yoksa o zaman psikolojiktir ..Ya da üçüncü şık olarak zamanı geldiğinde olur
Sen gitmismiydn doktoraaynı durumdayız bende iki yıllık evlıyım ılk gunden berı bebş ietiyorm ama yok..sen dktra gttınmıı
evet gıttım hemde bırden fazla doktora gittim her kafadan bı ses ama en populer cevap pko :) bakalım yarın adet olmam lazım eger olmazsam kan vercem umarım pozıtıf cıkar ama negatf cıkrsa adetın ucuncu gunu hormon ıcın tkrar kan vercem.bu arada ben pko oldgma ınanmadm o yuzden hormonlarımabaktırcam cnku bnde hcbı pko belrtısı yokSen gitmismiydn doktora
Inşallah guzel haber verirsn yarn bnm daha 13 gun var adetime gerci bu ayda bi belorti yok gibi ama hayrlisievet gıttım hemde bırden fazla doktora gittim her kafadan bı ses ama en populer cevap pko :) bakalım yarın adet olmam lazım eger olmazsam kan vercem umarım pozıtıf cıkar ama negatf cıkrsa adetın ucuncu gunu hormon ıcın tkrar kan vercem.bu arada ben pko oldgma ınanmadm o yuzden hormonlarımabaktırcam cnku bnde hcbı pko belrtısı yok
Hayr gecmedi bu ayda bisi olmazsa esim gitcek doktora çünkü o bnden daha sıkıntılı stresli korkulu...Eşiniz de doktor kontrolünden geçti mi?
Senn esin gittimi doktoro ...evet gıttım hemde bırden fazla doktora gittim her kafadan bı ses ama en populer cevap pko :) bakalım yarın adet olmam lazım eger olmazsam kan vercem umarım pozıtıf cıkar ama negatf cıkrsa adetın ucuncu gunu hormon ıcın tkrar kan vercem.bu arada ben pko oldgma ınanmadm o yuzden hormonlarımabaktırcam cnku bnde hcbı pko belrtısı yok
2 sene korunmamanıza rağmen olmadıysa siz de doktora gidip kontrolden geçmişsiniz zaten, eşinizin sperm değerleri yeteri kadar iyi olmayabilir. Tabii bu sadece bir tahmin moraliniz bozmak istemem ama bebek olmadığında bunun sebebinin direkt kadında aranması beni rahatsız ediyor.Hayr gecmedi bu ayda bisi olmazsa esim gitcek doktora çünkü o bnden daha sıkıntılı stresli korkulu...
Inşallah guzel haber verirsn yarn bnm daha 13 gun var adetime gerci bu ayda bi belorti yok gibi ama hayrlisi