Doğuma Hazırlık kızlar 36 haftalık şeker yüklemesi yaptıran var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysunnedim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
74
38
30
kızlar 36 haftalık şeker yüklemesi yaptıran var mı benim yarin 8 saatim var gecen hafta vardı gitmedim yarına aldım bebeğe zararlı diyorlar tedirginim ALLAHA EMANET OLUN sevgiler

kızlar 36 haftalık şeker yüklemesi yaptıran var mı benim yarin 8 saatim var gecen hafta vardı gitmedim yarına aldım bebeğe zararlı diyorlar tedirginim ALLAHA EMANET OLUN sevgiler
Canim hangi haftada olursa olsun seker yuklemesi yaptirma bebise cok buyuk zarari var

ıctıgınız 1bardak kolada daha fazla seker var
hastane kontrolunde doktor gozetımınde oldugu ıcın hıcbırsey olmaz
ılerde hamılelık sekerınden dolayı cocugunuza zarar gelmesındense onceden kontrolunu saglamak daha saglıklıdır
eskıden seker yuklemesı yapılmıyodu evet cunku eskıden beslenme seklı ınsanların kılosu ve hayat sartları bambaskaydı

hamılelıgın bu evresınde seker yuklemesı yapılmıyor daha erken yapılıyor
ama doktorunuz ıstedıyse once sebebını sorun sızı bılgılendırsın ondan sonra gerekırse baska doktora daha sorun kararınızı verın derım

Hayir ileride bebekde olacak proplemler icin erken önlem bana ikikere yaptilar bi zararini görmedim . Korkmana gerek Yok dünysnin heryerinde her hamileye yapiliyor :emir_bebek::emir_bebek::KK25::KK25:

Yerinde olsam yaptırmam ne gerek var riske?en iyisi yediğine dkkat etmrn,zaten şeker çıkarsa öyle yapıyolar

Teşekkürler kızlar ben yaptirmadim doktorun verdigi gune gitmedim benim düşüncem de bebeğim artık buyuk gerek yok bence neden 36 haftalik diye soruyosaniz yurt dusindayim o yuzden gec baslatildi islemlerim yaptirmayida dusunmuyorum bence Canan hanım haklı 100gr sekeri kim olsa birden icemez öptüm :*

Canan karatay kesinlikle yaptirmayin diyor.hicbir avrupa ulkesinde yapilmiyormus

Ben kesinlikle yaptirmayi dusunmuyorum 4 kardesiz annem hicbirimize yaptirmamis o zamnlaryokmus hepimizde cok saglikliyiz sukur

bende yaptırmayı düşünmüyorum eskiden seker yokmuydu bu insanlarda yaaa :eek:

Kızlar yaptirmayacagim dedim doktorum 3 kez gun verdi yaptirdim cok şükür hic birseyimiz olmadi allaha Şükür bence bi dusunun isterseniz bende karşı cikiyordum bastan ama kötü birsey yok mus bebek İçin cok onemliymis sadece 8 Kaşık pilavda da var o ictigimiz seker bence denegin Inşallah sonuclariniz hayırlı cikar allahin izniyle birde aylede varsa şeker cok onemliymis bizim aylede cogu buyuklerimizde var :KK43:

Canan karatay kesinlikle yaptirmayin diyor.hicbir avrupa ulkesinde yapilmiyormus
yurtdısındaym doktorum yaptır dedi diyor başlığı açan arkadas :)

genel olarak konuşuyorum :
ayrıca avrupada her sey para ve pahalı,tr gibi değil.
canan karatay ın dedıgı her seyı yapıyormusunuz arkadaslar?tatlıları goturuyorsunuz :))
kola fanta gazoz meyve suyu bunların hepsınde bu kdr seker var zaten.
karatay soyluyor ama işimize gelenı almak da ustumuze yok :))))

yurtdısındaym doktorum yaptır dedarak konuşuyorum :
ayrıca avrupada her sey para ve pahalı,tr gibi değil.
canan karatay ın dedıgı her seyı yapıyormusunuz arkadaslar?tatlıları goturuyorsunuz :))
kola fanta gazoz meyve suyu bunların hepsınde bu kdr seker var zaten.
karatay soyluyor ama işimize gelenı almak da ustumuze yok :))))
Elbette ki sadece canan karataya bagli kalmiyoruz ayrica sadece isimize geleni aldigimiz fikrine nasil kapildin bilemedim tr deki en iyi kadin dogum uzmanlarindan birine gidiyorum oda yapmiyacagiz dedi.bu sahsi bir karar sonucta ben ve doktorum gerekli gormuyoruz

X