- 30 Nisan 2015
- 74
- 38
- 30
- Konu Sahibi aysunnedim
kızlar 36 haftalık şeker yüklemesi yaptıran var mı benim yarin 8 saatim var gecen hafta vardı gitmedim yarına aldım bebeğe zararlı diyorlar tedirginim ALLAHA EMANET OLUN sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hangi haftada olursa olsun seker yuklemesi yaptirma bebise cok buyuk zarari varkızlar 36 haftalık şeker yüklemesi yaptıran var mı benim yarin 8 saatim var gecen hafta vardı gitmedim yarına aldım bebeğe zararlı diyorlar tedirginim ALLAHA EMANET OLUN sevgiler
kızlar 36 haftalık şeker yüklemesi yaptıran var mı benim yarin 8 saatim var gecen hafta vardı gitmedim yarına aldım bebeğe zararlı diyorlar tedirginim ALLAHA EMANET OLUN sevgiler
kadında bızde boşuna konuşuyoruz,hadi dopktorları anlrım,sistemın adamı,düzenın,ilaç endüstri uşağıda,ya bızım mıllete ne oluyor,Canan karatay kesinlikle yaptirmayin diyor.hicbir avrupa ulkesinde yapilmiyormus
yurtdısındaym doktorum yaptır dedi diyor başlığı açan arkadas :)Canan karatay kesinlikle yaptirmayin diyor.hicbir avrupa ulkesinde yapilmiyormus
Elbette ki sadece canan karataya bagli kalmiyoruz ayrica sadece isimize geleni aldigimiz fikrine nasil kapildin bilemedim tr deki en iyi kadin dogum uzmanlarindan birine gidiyorum oda yapmiyacagiz dedi.bu sahsi bir karar sonucta ben ve doktorum gerekli gormuyoruzyurtdısındaym doktorum yaptır dedarak konuşuyorum :
ayrıca avrupada her sey para ve pahalı,tr gibi değil.
canan karatay ın dedıgı her seyı yapıyormusunuz arkadaslar?tatlıları goturuyorsunuz :))
kola fanta gazoz meyve suyu bunların hepsınde bu kdr seker var zaten.
karatay soyluyor ama işimize gelenı almak da ustumuze yok :))))